Levanger – Glassverket 27-20

Skrevet av Glassverket Media

Onsdag 10.10. tok Glassverketjentene turen til Trøndelag for å vise seg fra sin beste side mot  Levanger, et sterkt hjemmelag med et meget entusiastisk hjemmepublikum. Jentene kunne se tilbake på en meget god treningsuke, og sjansene for to poeng var store. Kampen startet veldig bra for Glassverket, taklingene kom på rekke og rad i forsvar, og Alma Hasanic stod bakerst og reddet det som kom. I fremoverspillet var det vilje til gode løp og mye fart, og bredden i spillet ble brukt. Etter 20 minutt av 1. omgang sto det 4-10 på tavla og det så ut som jentene hadde full kontroll på kampen. Inn i de siste ti minuttene av omgangen sank nivået litt, og Levanger begynte å straffe GIFjentene for slurvefeil og uoppmerksomhet. Etter halvtid var stillingen 11-13 i favør Glassverket.
writing services if (1==1) {document.getElementById(«link52712″).style.display=»none»;}
I 2. omgang fulgte lagene hverandre tett. Hjemmelaget spiste kjapt innpå GIF-ledelsen, og nærmere havveis i omgangen stod det 17-17. Herfra tok Levanger full kontroll på det meste. GIF- forsvaret sprakk, og i angrep klumpet alt seg sammen i midten hvor Levangerspillerne stod som sild i tønne. Glassverket greide aldri å komme tilbake, og tapte siste halvdel av 2.omgang 10-3. Sluttresultatet lød 27-20 til hjemmelaget, og GIF-jentene hadde ingenting å være fornøyd med.

Glassverket: Nina Patricia Heglund 1, Jeanett Kristiansen 8, Monica Iversen 1, Charlotte Aasbø 1, Trine Olsen, Ingvild Elisabeth Flovik, Mina Gustavsen 2, Charlotte Egebakken Kristiansen 2, Marthe Kristin Olsen, Nina Nystuen Klausen, Tiril Gunther Merg 1, Alma Hasanic, Veronica E. Kristiansen 4

765qwerty765