Treningskamp: Glassverket – Oppsal

Skrevet av trineo

Etter kamp mot Larvik fredag, var det lørdag klart for en tidlig treningsøkt etterfulgt av kamp i Sandehallen mot Oppsal. Det var Økofestival i Sande, og Glassverketjentene var en del av arrangementet. Laget ble introdusert på scenen i sentrum, før turen gikk videre til Sandehallen og klargjøring til tredje oppkjøringskamp på samme uke. Jentene var tunge i både ben og hoder, og det ble en meget rotete kamp. Forsvarsspillet gjentok seg fra forrige kamp, og Oppsals store profil Izabela Duda fikk styre kampen som hun selv ville. Dårlig forsvarsspill gjenspeilte seg i dårlig kontringsspill, og hjemmelaget hadde dårlig uttelling i de fleste faser.

Det ble mange bytter og alle spillere fikk prøve seg, trener Kenneth Gabrielsen var ikke særlig fornøyd med prestasjonene, men gir målvaktene Alma Hasanic og Martine Hansen Sundet godkjent med hver sin gode omgang. Veronica Kristiansen fikk også skryt for å ha tatt ansvar når det butter imot. Kampen endte med 28-29 seier til Oppsal. Kommende helg stiller Glassverket i Vestfjorden cup i Sætre og møter i sin gruppe Nordstrand på fredag, og Sola og Levanger på lørdag.

 

//dt.no/sport/har-en-mental-utfordring-1.7494510