• TusSies hjemmearena er sjokkrosa!

Utslått av TuS Metzingen

04.02.17: Den siste bortekampen i EHF-cupen ble en skikkelig nedtur for Glassverket-spillerne.

Skrevet av Helene

I en nesten fullsatt Paul Horne-arena ble GIF-jentene totalt overkjørt av et hurtig og angrepsvillig tysk lag. Det eneste norske lyspunktet var Tonje Løseth, som spilte en strålende kamp for TuS Metzingen.

For å spare spillere valgte Glassverket et noe uvanlig lagoppsett og spilte nærmest med to lag. Rekkene ble nesten helt byttet etter halvgått tid i begge omganger.

De scoret det første målet, men derfra og ut var det lite som fungerte for GIF-jentene. Ingen leverte på sitt beste og det ble en kollektiv nedtur for et lag som kan så mye bedre.

Da kampen omsider var slutt, stod det 39-17 på tavla og med det var Glassverkets mulighet til avansement i EHF-cupen over for denne gang.

Kanskje var det den rosa arenaen og de 1.300 hjemmesupporterne som tok motet fra jentene. De tre GIF-supporterne ble i hvert fall fullstendig overkjørt, de også.

Etter en god natts søvn har spillere, trenere, støtteapparat og supportere fordøyd nederlaget – og startet å motivere seg for nye utfordringer.

Vel hjemme er det bare å lade batteriene, for en ny, tøff uke venter.

Onsdag kl 20.00 møter Glassverket et revansjesugent Gjerpen i Drammenshallen i 14. serierunde i GRUNDIGligaen. Lørdag kl. 16.00 er det siste runde i EHF-cupen mot russiske Lada samme sted.