Fjorårets EHF-cup finalister i Drammenshallen på lørdag

06.01.17: The «TuSSies», som TuS Metzingen kalles, var en av sensasjonene i fjorårets EHF European CUP. I sitt første forsøk gikk de helt til finalen, men måtte til slutt se seg slått av erfarne Dunaujvaros fra Ungarn.

Skrevet av Helene

TuS Metzingens ungarske trener har en uttalt ambisjon om å i alle fall nå kvartfinalene i årets, nye versjon av EHF-cupen.

Laget har flere superstjerner; Anna Loerper er kaptein på det tyske landslaget og den nederlandske keeperen Jasmina Jankovic var blant sølvmedaljørene fra EM i desember.

I tillegg har de sikret seg det ungarske talentet Luca Szekerczes fra Ferencvárosi TC og serbiske Marija Obradovic, som har Champions League-erfaring fra Krim. Og ikke minst tidligere Tertnesspiller Tonje Løseth.

Det betyr at Glassverket møter tøff motstand i Drammenshallen lørdag!

Men Geir Oustorp og hans mannskap er godt forberedt – og de møter med ekstra selvtillit etter seier over Vipers onsdag.

Oustorp sa tidligere denne uken til EHF (European Handball Federation): «Vi ønsker å vinne noen kamper for å bevise at vi fortjener å være en del av denne internasjonale konkurransen».

Metzingens trener Konkoly uttalte: «Det er en veldig sterk og attraktiv gruppe med fire lag på samme nivå». Han la til: «Hver kamp blir jevn og små ting vil utgjøre forskjellen. For å nå målet vårt om kvartfinaleplass, er det svært viktig for oss å vinne hjemmekamper.»

I morgen er det Glassverket som spiller hjemme!