Godt nytt håndball-år!

02.01.17: Nytt år og nye muligheter! Vi ser positivt på fremtiden!

Skrevet av Helene

Glassverket har lagt bak seg en tung høst. De sportslige prestasjonene har vært gode og gledene har vært mange, men dette har dessverre kommet i skyggen av store økonomiske utfordringer.

Rett før jul fikk Glassverket den julegaven vi så sårt trengte, Drammen kommune innvilget klubben et lån med pant i GIF-hallen.

Det betyr at vi starter det nye året med fokus på alle mulighetene som finnes i Glassverket, og har stor tro på at det skal bli orden også på det økonomiske.

Onsdag 4. januar braker det løs med årets første hjemmekamp mot ingen ringere enn Vipers!

Ingen tvil om at det er en kamp som engasjerer mange. Her blir det skikkelig oppgjør mellom to sterke rivaler. På den ene banehalvdelen står tidligere GIF-spillere og trener i Vipers – og på den andre vårt eget, stødige Glassverket!

Deretter går det slag i slag med Europacupkamper, seriekamper og Lerøyserien.

Kampene i gruppespillet i Europacupen:

Lørdag 7. januar et det første Europacupkamp hjemme mot tyske Metzingen. Helgen etter går turen til Lada i Russland, før hjemmekamp mot danske Nykøbing søndag 22. januar.

Så spiller vi borte mot Nykøbing lørdag 28. januar, borte mot Metzingen fredag 3. februar og til slutt hjemme mot Lada lørdag 11. februar.

I Europa samler disse kampene hundrevis, ja tusenvis, av tilskuere. Vi kan ikke være dårligere her i Norge!

Derfor oppfordrer vi alle håndballglade nordmenn – og drammensere især – til å stille mannsterke opp på kamp og heie GIF-jentene frem til nye gode prestasjoner.

Vi benytter også anledningen til å takke for alle støtte, både moralsk og økonomisk, gjennom en vanskelig høst. Vår julekalenderaksjon «Gla’i GIF» ga 30.000 kroner til en trang reisekasse. TUSEN TAKK til alle som bidro!

Da ses vi i hallen både titt og ofte i ukene fremover!