• Monica Iversen og Geir Oustorp oppsummerer første del av sesongen

Trenerteamet oppsummerer første del av sesongen

Se hva Monica og Geir mener om første del av sesongen for Glassverket, og ikke minst noen tanker om veien videre

Skrevet av Erik Øie

God november alle lesere av nettsiden.

Da er vi ferdige med høstsesongen, og vi har vært gjennom en tøff og hektisk høst i form av 20 kamper. Mange av dem mot de beste lagene i Europa.

I serien ligger vi etter 8 kamper på 3. plass. Vi har vunnet 6 kamper, 1 uavgjort og et tap mot Larvik. Vi har kommet gjennom høsten uten noen feilskjær i serien, vi hadde Tertnes i kne og kunne ha vunnet kampen, men det ble uavgjort.

I NM kom vi frem til kvartfinalen og her møtte vi Larvik på bortebane. Da var det slutt og vi var ikke i nærheten.

I Champions League har vi hatt masse gode opplevelser og fått kjenne på en helt ny hverdag med tanke på hva det vil si å være toppidrettsutøver. Vi har på 6 uker spilt 11 kamper, med CL hver helg. Dette har vært tøft og veldig moro. Vi har ikke gjort oss bort, men vi har pr. omgang vært 2-3 mål for dårlig. Vi har for all del også vunnet noen omganger og dette tar vi med oss inn i gruppespillet i EHF cupen som starter første helgen i januar.

Vi har også vært vitne til at klubben vår holder på å gå rett nedenom og hjem, men hele spillergruppen og støtteapparatet har stor tiltro til at vi også i 2017 skal stille med et knallsterkt lag. De neste ukene blir veldig spennende med tanke på fremtiden. Dersom det er noen der ute som ønsker å hjelpe oss, ta kontakt med oss så skal vi formidle deg til den rette.

Høsten har også kostet med tanke på skader, og da tenker jeg på June sin alvorlige kneskade og Pia sin operasjon av skulderen. Det er veldig synd for oss og for jentene som ikke får vært med å delta våren 2017. God bedring begge to.

Onsdag 4.1.17 kommer Vipers på besøk og vi gleder oss til å møte mange av våre venner som valgte å forlate oss før sesongen. Vi skal nå ta litt restitusjon og få alle jentene tilbake på trening så skal vi forberede oss for 2017.
Med hilsen

Monica og Geir