• Emile Christensen Glassverkets beste spiller

Larvik ble et par nummer for store i kveld

Glassverket hadde muligheten mot et skadeskutt Larvik, men det gikk ikke veien

Skrevet av Erik Øie

Glassverket åpnet friskt i kveldens kamp mot et litt redusert Larvik og var i føringen første 15 minutt av kampen, men etter det var det litt tilbake til gamle synder mot Larvik. Feil i angrep og mye bra angrepspill av Larvik anført av Breistøl og Frafjord gjorde at Glassverket kom sakte men sikkert bakpå og gikk til pause med 16-12 i mot.  Dette ga et vist håp om å kunne kjempe om seier i 2. omgang, men Larvik ville det ikke slik og 1o minutt etter pause var de 10 mål foran og kampen var i realiteten avgjort.  Derifra og inn fordelte Geir Oustorp spilletiden jevnt på hele laget og tenkte nok like mye på kampene som kommer fremover.
Glassverkets beste i dag var nok atter en gang Emilie Christensen som måtte av banene en liten tur midtveis i 2. omgang etter en albue i ansiktet uten at det la noen begrensninger på spillet.

Larvik – Glassverket 40-25 (16-12)
Arena Larvik 518 tilskuere

Guro Rundbråten, Silje Meese Johannessen, Mette Leipart 3, Tiril Günther Merg 3, June Andenæs 2, Line Bjørnsen 2, Birna Berg Haraldsdottir 4, Amalie Jøsendal, Linn Andresen, Pia Christine Narvesen 1, Emile Christensen (BB) 3, Martine Wolff 2, Trine Bronsta 1, Line Ellertsen 3, Ane Hovland, Marianne Iversen 1

Utvisninger:  Glassverket 1 x 2 minutt

Toppscorer Larvik: Marit Malm Frafjord 11

banner-wcl-buducnost-versjon-2