• Emilie Christensen ledet an i 2. omgang

Full pott etter 4 seriekamper

Glassverket fortsatt ubeseiret denne sesongen etter kveldens kamp mot Rælingen

Skrevet av Erik Øie

Kveldens kamp mot Rælingen var en kamp de fleste ventet at Glassverket skulle ta greit hjem,  I starten av 1. omgang virket det ikke slik, det var nærmest konkurranse om å treffe Rælingens nummer 1 som plukket det aller meste.  Gjestene fikk lov til å ligge et mål foran til det var halvveis i første omgang, da Marianne Iversen kom inn og dro igang et mye bedre spill for de lilla.  Resten av omgangen var Glassverkets og de kunne ta med seg en 15-12 ledelse i garderoben.   I starten av andre omgang virket det som det atter en gang var viktigst å hjelpe Rælingens målvakt til en best mulig redningsprosent, noe Geir Oustorp ikke satte veldig mye pris på og tok derfor time-out når Rælingen var oppe på 17-15 etter 9 minutter, dette hjalp tydeligvis, for de neste 9 minuttene vant Glassverket 8-1 og fikk kampen inn i sitt spor igjen. Den siste delen av kampen ble en grei transportetappe der det svinget litt frem og tilbake og begge lagene gjorde omtrent like mye feil.  Kampen ebbet ut med sluttresultat 31-22

Glassverket – Rælingen 31-22 (15-12),
Drammenshallen 275 tilskuere

Guro Rundbråten,  Silje Meese Johannessen,  Mette Leipart 5, Tiril Günther Merg, June Andenæs 5, Line Bjørnsen 5, Birna Berg Haraldsdottir 2, Amalie H. Jøsendal, Pia Chr. Narvesen 1, Emilie Christensen 6 (BB), Martine Wolff 2, Trine Bronsta, Line Ellertsen 2, Marianne Iversen 3.

Utvisninger Glassverket: 1×2 min

Neste hjemmekamp: Glassverket – Buducnost (EHF Champions League)