• Trine Bronsta med 7 mål mot Viking

Glassverket videre til kvartfinale i NM

11 målsseier over Viking fra Bergen sikret avansement til kvartfinalen i cupen

Skrevet av Erik Øie

Glassverket tok onsdag kveld imot TIF Viking fra Bergen til kamp om kvartfinaleplass i NM.  Viking stilte blant annet med Stine Lund Andreassen og Linn Gossé.  Jentene tok raskt styring i kampen, men utover 1. omgang greide Viking å henge seg på og var litt over halvveis bare 3 mål, etter dette viste Glassverket at det var divisjonforskjell og tok med seg en komfortabel 7 målsledelse til pause.

I starten av 2. omgang bestemte Trine Bronsta seg for å vise Bergenserne hvem som var sjef i Drammenshallen og satt like gjerne 6 baller i mål på 7 minutt og det ble ganske klart for de 295 tilskuerne at kampen var under kontroll. Når Tiril Günther Merg fulgte opp med 5 strake ble selv de mest skeptiske overbevist og til slutt kunne de lilla juble over en 11 målsseier mot TIF Viking i en kamp som i perioder var litt rotete men der solid målvaktspill fra både Rundbråten og Langli sørget for at det ikke fikk konsekvenser.

Trekningen av kvartfinalene finner sted i dag kl 1100 og kan følges på handballtv.com fra kl 1050

Guro Rundbrten, Marte Langeli,  Mette Leipart 3, Tiril Günther Merg 5, Ane Hovland  2, Line Bjørnsen 4, Birna Berg Haraldsdottir 5, Amalie Jøsendal, Pia Chr. Narvesen 2, Emilie Christensen, Martine Wolff 3, Trine Bronsta 7, Line Ellertsen 2, Marianne iversen 3, Linn  Andresen

Utvisning Glassverket:  Mette Leipart 2 min

NM Logo
De andre kampene i 4. runde:

Fana – Byåsen 23-35
Oppsal – Molde 24-25
Rælingen – Gjerpen 34-22
Vipers – Fredrikstad 32-13
Storhamar – Larvik 25-26
Stabæk – Tertnes 23-33
Levanger – Sola 24-30.