• Marianne Iversen ble Glassverkets toppscorer mot Gjerpen med 8 mål

Knepen seier mot Gjerpen

Slitekamp mot i Skienshallen endte i 2 målseier

Skrevet av Erik Øie

I kveld var Glassverket i Skien og møtte nyopprykkede Gjerpen i kamp om nye poeng i GRUNDIGligaen.  Bortelaget var av de fleste ansett å være klar favoritt i denne kampen, men Gjerpen viste at de ikke ville gi seg uten kamp, og fulgte tett bak jentene fra Drammen gjennom hele første omgang, aldri mer enn 2 mål bak og oppe i ledelse mot slutten av omgangen. De siste minuttene av 1. omgang var preget av mye feil fra begge lag og 14-14 var sånn sett et greit pauseresultat.  I starten av 2. omgang virket det som hjemmelaget ville markere styrke og 2 raske scoringer ga publikum troa på at det kunne gå veien, men de for dagen hvitkledde Glassverketjentene ville det ikke helt slik.  6 scoringer uten at Gjerpen fikk til noe ga fornyet selvtillit og mulighet for å punktere kampen, men så lett skulle det ikke være, vertskapet kjempet seg inn i kampen igjen og de siste 10 minuttene var som slutten av 1. omgang preget av mye tekniske feil og upresise avslutninger.  Totalt var det rundt 30 tekniske feil fordelt på de 2 lagene i oppgjøret som endte 25-27 i favør Glassverket som fortsatt er ubeseiret i obligatoriske kamper denne sesongen.

Geir Oustorp etter kampen: «4 poeng på en uke der det har vært både lange motbakker og tøffe tak. Nå tre dager til ny kamp»

Guro Rundbråten, Marte Langeli, Mette Leipart 1, Tiril Günther Merg 1, Line Bjørnsen 7 (BB), Birna Berg Haraldsdottir 5, Amalie Henriette Finrud Jøsendal, Linn Andresen, Pia Christine Narvesen, Emilie Christensen 3, Martine Wolff 2, Trine Bronsta, Line Ellertsen, Ane Hovland, Marianne Iversen 8

Utvisninger Glassverket: Line Bjørsen 2 min