• Guro Rundbråten best så langt

Seier mot Stabæk

Glassverketjentene med full pott etter 2 kamper i GRUNDIGligaen

Skrevet av Erik Øie

Glassverket fikk besøk av nyopprykkede Stabæk til årets første hjemmekamp i GRUNDIGligaen. Dette var en kamp som mange forventet at Glassverket skulle vinne lett, og slik så det også ut i startene av kampen.  Guro Rundbråten stenge målet fullstendig og slapp ikke inn noe fra gjestene  i gult før lagvenninnene hadde satt 5 baller i mål. Utover i 1. omgang befestet glassverket grepet om kampen og gikk til pause med 16-8.  Utover i 2. omgang ble imidlertid Stabæk invitert med i kampen igjen og takket for tilliten med å komme ubehagelig nær, men kunne likevel ikke true seieren for Glassverket som dermed står med 4 poeng og full pott etter 2 kamper i årets GRUNDIGliga.  Totalt er det spilt 6 obligatoriske kamper denne sesongen (Liga, CL og NM) og alle har endt med seier.

Glassverket – Stabæk 25-23 (16-8)

Guro Rundbråten, Silje Meese Johannessen,  Mette Leipart, Tiril Günther Merg 4 , June Andenæs 3 , Line Bjørnsen 2, Birna Berg Haraldsdottir 5 , Amalie Jøsendal, Pia Christine Narvesen 1, Emilie Christensen 3 , Martine Wolff 3, Trine Bronsta, Line Ellertsen 1, Marianne iversen 3 .

Utvisninger Glassverket – 2×2
Banens beste: Guro Rundbråten

Neste kamp:  Glassverket – TIF Viking 4. runde NM onsdag 28. september kl 2000