• Klare for EHF Champions League

Klare for Champions League

En drøm har blitt til virkelighet, fra 1. divisjon i 2011/12 sesongen til mesterligaspill i 2016/17.

Skrevet av Erik Øie

Etter en god åpning i gruppefinalen der motstander Podravka kun scoret 2 mål på 10 min mistet Glassverket litt grepet om kampen utover i omgangen og fikk 12-12 rett i mot på 29:59.  Hva som ble sagt i pause vites ikke, men effektiv var det nok selv om kroatene gikk opp i ledelsen for første og eneste gang i kampen rett etter hvilen. Utover i 2. omgang viste jentene i lilla anført av Emilie Christensen at de ville mest og og ikke minst orket mest, Når Goru Rundbråten i tilleg plukket halvparten av ballene som kom så langt ble de siste 10 minuttene en parademarsj mot en historisk mesterligadeltagelse

Nå venter Champions League Gruppespill med Metz (FRA), Thüringer (GER) og ikke minst Buducnost (MNE) med navn som Christina Neagu og Dragana Cvijic.  En ting er sikkert – vi går en spennende høst i møte.

Kampfakta:

Guro Rundbråten,  Silje Meese Johannessen, Marte Langli, Mette Leipart2, Tiril Günther Merg 1 , June Andenæs 2, Line Bjørnsen 7, Birna Berg Haraldsdottir 3, Amalie Jøsendal, Pia Chr. Narvesen, Emilie Christensen 9, Martine Wolff, Trine Bronsta, Line Ellertsen, Ane Hovland, Marianne iversen 3

510 tilskuere