Glassverket enkelt videre til 3. runde i cupen

I kveld startet sesongen 16/17 offisielt for Glassverketjentene med 2. rundekamp mot Pors i Vestsidehallen

Skrevet av Erik Øie

Martine Wolff fikk æren av å åpne scoringskontoen og syntes det gikk så greit at hun like gjerne puttet to til før det var spilt 3 minutt.  Etterhvert fikk andre på laget også låne ballen og på 5-0 til bortelaget etter 5 minutt syntes Porstrener Boman at det var på tide med en Time-Out.  Etter dette kom Pors litt mer med i kampen, men Glassverket dro jevnt og trutt fra utover omgangen og ledet komfortabelt 19-10 til pause etter blant annet to scoringer av målvakt Guro Rundbråten.

2. omgang ble aldri spennende men jentene benyttet anledningen til å prøve litt 7 mot 6 spill uten målvakt, og lyktes bedre med det enn motstanderen.  Trenerteamet fordelte spilletiden godt mellom alle spillerne og styrte laget greit inn mot sluttresultatet 19-38

Glassverket:
Martine Wolff 7, Mette Leipart 5, Line Bjørnsen 7, Amalie Jøsendal 1, Emilie Christensen 1, Birna Haraldsdottir 5, June Andenæs 1, Marianne Iversen 3, Trine Bronsta 3, Ane Hovland 3, Guro Rundbråten 2, Silje Meese Johannessen, Nina Bull-Engelstad

2 Min: Mette Lipart, Silje Meese Johannessen, June Andenes

Toppscorer Pors: Susanne Pettersen 6 mål