Første kamp med nye Glassverket

Skrevet av Erik Øie

I kveld spilte Glassverket treningskamp mot Rælingen i Marikollhallen. Dette var første kamp for Geir Oustorps nye mannskap etter en drøy måned med felles trening. Blant det fremmøtte Glassverketsupporterne knyttet det seg stor spenning til hvordan det nye laget ville se ut i kamp, og de ble ikke skuffet.  Jentene tok kontroll på kampen fra første kast og så seg aldri tilbake.   Det hele bar klart preg av å være treningskamp i juni, men likevel mye bra spill både fremover på banen og i forsvar.  De nye spillerne fikk vist seg godt frem og det ble byttet mye slik at alle fikk kamptrening før laget tar sommerferie til helgen.

Kampfakta

Rælingen – Glassverket 15-30 (7-15)

Mette Leipart  2, Amalie Jøsendal, Emilie Christensen 2, Birna Haraldsdottir 6, Pia Narvesen, June Andenæs 6, Line Bjørnsen 2, Marianne Iversen 3, Trine Bornsta 2, Tiril Merg 3, Ane Hovland 1, Line Ellertsen 3, Guro Rundbråten, Marte Langeli