Tøff Champions League trekning for Glassverket

Glassverket møter tøff motstand i kvalifisering til årets CL. Podravka fra Coratia, Dalfsen fra Nederland og Yenimahalle fra Tyrkia er de andre lagene i puljen

Skrevet av Erik Øie

Glassverket fikk tøffe motstandere i kvalifiseringsturneringen til EHF Champions League etter dagens trekning i Wien.

Fra nivå 4 ble Yenimahalle BSK trukket ut av bollen.  dette laget fra Ankara i Tyrkia spilte kvalifisering også i fjor og tok seg siden til Last 16 i Cup Winner’s Cup

Fra nivå 3 kom det en kjenning fra fjorårets kvalifiseringsturnering i Drammen, Serkodak Dalfsen fra Nederland som ble seriemester i Nederland for 6. år på rad.  I fjor endte oppgjøret mot Glassverket med 26-21 tap.

Fra Nivå 2 kom Podravka Vegata fra Kroatia opp fra bollen, sannsynligvis den tøffeste motstanderen vi kunne få.  Podravka ble Kroatiske mestere sist sesong og har en lang historie med deltagelse i Champions League hele 23 ganger, og vant hele turneringen tilbake 95/96 sesongen.

Trener Geir Oustorp sier at vi absolutt kunne fått lettere motstand, men skal man være med blant de beste skal det ikke være enkelt. Slik kampoppsettet blir vil Glassverket åpne mot Yenimahalle lørdag 10 september, mens Podravka møter Dalfsen i kamp 2.  Taperne spiller om 3. og 4. plassen og vinnerne av kampene møtes for å spille om retten til Champions Leagueplass søndag 11. september,

Glassverket har retten til å arrangere kvalifiseringsturneringen og må bekrefte innen onsdag 13. juli om vi ønsker å benytte denne rettigheten sier Erik Øie til Glassverketelite.no.  Det er en del økonomiske vurderinger før vi kan ta på oss et slikt arrangement sier han videre. En ting er sikkert, om Kvalifiseringen blir gjennomført i Drammen ligger alt til rette for en håndballfest med 4 gode lag.

For mer informasjon se ehfcl.com

13511020_10153842709613666_585065794344785366_n