• Julie Bøe Jacobsen og Line Ellertsen er gode venninner, men konkurrenter på banen og i publikumskonkurransen!

Kjemper om å bli mest populær

09.05.16 // Både Glassverkets Line Ellertsen og hennes LK98-venninne Julie Bøe Jacobsen er blant favorittene til å bli Norges mest populære kvinnelige håndballspiller.

Skrevet av petertu

Line Ellertsen var ikke klar over at hun var Topp 5 i Årets Publikumsfavoritt, som arrangeres av Norsk Topphåndball og ligasponsor GRUNDIG, med bare et drøyt døgn igjen å stemme.

– Det hadde jeg ikke fått med meg, men det er hyggelig at folk har stemt på meg. Jeg må si tusen takk til alle sammen, og det er jo kult at man blir lagt merke til, sier Ellertsen til glassverketelite.no.

Det er ikke mulig å hvite hvor mange som har stemt på hver spiller, men på «Topp 5» finner vi Line Ellertsen (Glassverket), Julie Bøe Jacobsen (Rælingen), Marie Henriksen (Byåsen), Anniken Obaidli (Molde) og Nora Mørk (Larvik).

– Nora Mørk har nok vunnet allerede. Jeg vinner i hvert fall ikke, tror Ellertsen.

Hun har fra før av utkonkurrert sine Glassverket-kolleger i «lagkonkurransen» som ble avsluttet i april. At hun nå konkurrerer med sin LK98-venninne Julie Bøe Jacobsen fra Rælingen (senior) og Nit/Hak (J18) synes Sola-jenta er stas.

– Ja, hun er en god venninne og det er gøy at hun ligger så godt an, men jeg har ikke noe behov for å slå henne. På banen er det gøy konkurrere, men akkurat her synes jeg det bare er skikkelig kult at vi begge er med i kampen. Jeg tipper vi ligger ganske likt, sier Ellertsen.

Du kan fortsatt stemme på Årets Publikumsfavoritt i Grundigligaen i over ett døgn til, fram til 10. mai kl 23.59. Stemme gjør du enkelt via denne linken, og du blir automatisk med i trekningen av en GRUNDIG Vision 8 Smart-TV.

– Jeg vet ikke helt hvem det er som har stemt på meg, men jeg mistenker at mange venner og kjente har engasjert seg, og det er jo hyggelig. Jeg håper folk fortsette å stemme på meg. Jeg ser på meg som en representant for Glassverket, sier Line Ellertsen.

Vi merker oss at Nordstrands Martine Wolff, kommende Glassverket-spiller, også er på listen over de tolv spillerne som har kommet gjennom det første nåløyet.

Av Peter Tubaas