• Lisa Forsberg Bernhardsen fikk sin bronsemedalje på onsdag.

– Jentene har gjort en fantastisk jobb

14.04.16 // Lisa Forsberg Bernhardsen har straks bursdag og fikk en gjev gave noen dager på forskudd.

Skrevet av petertu

Drammenshallen (Drammen): Forsberg Bernhardsen kom inn som vikar på strekposisjon da Glassverket nesten gikk tom for linjespillere i fjor sommer. Lørdag fyller hun 26 år, og da passet det bra å få med seg medaljeutdelingen i Drammenshallen på onsdag.

– Ja, dette er veldig god avkastning på få kamper. Jentene har gjort en fantastisk jobb. De har klart seg godt uten meg, spøker Lisa Forsberg Bernhardsen.

Strekspilleren fortjener naturligvis sin medalje som alle andre som har vært på banen for Glassverket i GRUNDIGligaen. Hun spilte sin siste kamp for Glassverket hjemme mot Molde 27. september 2015.

– Jeg har ikke vært her så mye etter jeg sluttet, men jeg har fulgt nøye med. Glassverket har imponert, sier hun.

Den tidligere Stabæk-spilleren har bare NM-medalje fra før av, så bronsen med Glassverket henger høyt.

– Ja, det er utrolig kult, og det var veldig gøy å være her akkurat i dag. Det er gjevt å få medalje, men det er naturligvis de andre jentene som har mesteparten av æren for den, sa hun etter at bronsen var et faktum.

Fredrikstad-jenta var allerede i fjor sommer klar på at det bare var snakk om et gjestespill i påvente av at Monica Iversen og Ane Landås Hovland skulle bli skadefri. Et nytt håndballcomeback er ikke noe tema.

– Jeg tror jeg er ferdig med håndball for godt. Jeg skal dessuten på utveksling i San Diego til høsten. Men jeg er veldig glad jeg fikk med meg oppholdet i Glassverket, ikke minst fordi jeg har blitt kjent med så mange hyggelige jenter, sier hun.

Av Peter Tubaas