• Det blir som regel tøffe dueller når Glassverket møter Oppsal. Her er det Kristin Nørstebø som får tak i ballen rett foran Vilde Mortensen Ingstad i kampen i januar.

Jakter milepæler mot Oppsal

05.04.16 // Sist utnyttet utnyttet Oppsal seg av en liten Glassverket-nedtur etter cupfinalen, og det bør være motivasjon i massevis før turen til Oslo på onsdag.

Skrevet av petertu

Glassverket opplevde en liten mini-formsvikt etter cupfinalen, som resulterte i at komfortabel ledelse ble til tap mot både Oppsal og Byåsen i serien. Sist Glassverket møtte Oppsal ledet de lilla 11-6 etter 20 minutter, men lå under 13-14 til pause og tapte til slutt 24-30.

– Vi underpresterte i den kampen, og vi må prestere for å vinne kamper. Hver kamp lever sitt eget liv, men det eneste vi tenker på nå er at vi skal vinne den kampen. Vi har laget en god plan for det, og etter en siste finpuss på treninga i dag er vi klare til å møte Oppsal, sier trener Kenneth Gabrielsen.

Husk! Oppsal – Glassverket, Grundigligaen 1516, Oppsal Arena (Oslo), onsdag 6. april 2016, kl 18.00.

Glassverket har allerede hatt sin beste sesong i moderne tid, men det er også flere barrierer som kan kan brytes og milepæler som kan nås i bortekampen mot Oppsal. Blant annet kan Glassverket sette nye «personlig rekord» i antall skårede mål i øverste divisjon og ikke minst sikre den andre seriemedaljen på rad.

– Vinner vi så tar vi medalje og i tillegg har vi satt prikken over i’en med å ta flere poeng enn i fjor. Da har vi hatt stigning i fire sesonger på rad. Det må vi være fornøyde med, sier Glassverket-treneren.

Siden første halvdel av januar har Glassverket vært i en forrykende form og vunnet samtlige kamper bortsett fra mot Larvik sist uke. Sist Glassverket gjestet Oppsal Arena leverte laget en av sine beste kamper noen sinne og vant 26-18 i februar i fjor.

– Jeg regner med at vi stiller med en ekstremt spillersugen tropp på onsdag, hvor alle ønsker å prestere. Jeg tror ikke Oppsal kan ta oss på ferdigheter, men de kan ta oss på innsatsen. Vi skal imidlertid slåss for den medaljen og er skikkelig gira før denne kampen, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas