• Trine Bronsta tar en titt det nylig ankomne fanbrevet fra Gdansk.

Får fanbrev fra Polen

23.02.16 // Glassverket får stadig eposter, meldinger på sosiale medier og til og med gode gamle brev i posten fra fans og følgere rundt omkring i verden.

Skrevet av petertu

Nylig dumpet et maskinskrevet brev fra en håndballsupporter fra Gdansk i Polen, med forespørsel om autografer.

– Vi kan ikke påstå at vi får mange sånne, men det er desto hyggeligere hver gang det skjer, smiler team administrator Knut Johansen, som hadde gleden av å åpne brevet.

Polakken ønsket spesifikt autografene fra sine favorittspillere, Lisa Forsberg Bernhardsen, Trine Bronsta, Jeanette Kristiansen, Marte Langeli og Eline Rikartsen – på et postkort.

– Det skal vi selvsagt sende ham, så fort vi får organisert det. De få henvendelsene vi får må vi ta oss ordentlig av. Det er jo en ære at de spør, sier Johansen.

Brev i posten er relativt sjelden vare nå til dags, men det kommer stadig meldinger til Glassverket via e-post, eller på sosiale medier: Twitter, Facebook og Instagram.

– Det er nok en del overlapping blant følgerne, men legger vi sammen alle har vi cirka 7000, og det er utrolig morsomt. Vi har følgere fra hele verden, og vi får en god del hilsninger og forespørsler via sosiale medier, legger markedssjef Pia Narvesen til.

Og er du fan ønsker du kanskje å ha bekledningen i orden neste gang du skal på kamp. Glassverket har fortsatt luer (kr. 200), skjerf (kr.200,-) og hettegensere (kr. 500,-) til salgs.

Send en mail til Pia Narvesen for å bestille supporterutstyr! Dersom du kjøper minst tre plagg, får du 20 prosent rabatt!

– Kjøper du full pakke er du i hvert fall ulastelig antrukket neste gang du skal på kamp, smiler Pia Narvesen.

Av Peter Tubaas