• Glassverket inviterer sponsorer til møte med Johan Kaggestad. Dette bildet er fra et tidligere arrangement i Strømsgodsets lokaler.

Kaggestad skal inspirere sponsorene

06.02.16 // Johan Kaggestad har takket ja til å holde foredrag for Glassverkets sponsorer før kampen mot Vipers.

Skrevet av petertu

Allerede en knapp uke før Johan Kaggestad skal snakke til Glassverket-sponsorene er 70 personer påmeldt til arrangementet.

– Vi setter veldig pris på at en sånn kapasitet har takket ja til å komme til oss, og den store interessen betyr at det betyr at det fylles godt opp i VIP-lokalene til Strømsgodset på Marienlyst, som vi er så heldig at vi får låne, konstaterer markedssjef Pia Narvesen.

Dørene åpner kl 16.30 og foredraget kl 17.00! Send en mail til Pia Narvesen for å melde deg på sponsorarrangementet.

Den kjente Modum-mannen Johan Kaggestad er de seneste årene mest kjent som Frankrike-orakelet i TV2s Tour De France-sendinger. Han var selv en habil 5000- og 10000-meterløper og har selv ledet landslaget i langdistanseløp i ni sesonger med stor suksess. Han var personlig trener for både Grete Waitz og Ingrid Kristiansen i den perioden (kilde: Wikipedia).

– Han har meritter og en kunnskap mange kan lære av. Så han kommer til å snakke om det å skape resultater, både i næringsliv og idrett. Det er mange paralleller, og jeg er helt sikker på at han har en del budskap som er nyttige for alle som kommer, sier Pia Narvesen.

Selv får hun ikke med seg foredraget, for i timene før kampen mot Vipers skifter Pia Narvesen rolle, fra markedssjef til spiller.

– Jeg skulle gjerne fått med jeg foredraget, men da må jeg prioritere å gjøre meg klar til kamp. Vi gleder oss veldig til å møte Vipers, sier Narvesen.

Kampen mot Vipers begynner kl 18.30. Klikk her for billetter.

Av Peter Tubaas