• Team administrator Knut Johansen sjekker at alt er i orden med hånden til Jeanett Kristiansen.

Nedtellingen kan begynne

21.01.16 // Jeanett Kristiansen har endelig kvittet seg med gipsen og håper å få ladet kanonen slik at hun er klar til et nytt fyrverkeri mot Vipers.

Skrevet av petertu

Drammen (glassverketelite.no): Jeanett Kristiansen kan være tilbake til Vipers-kampen 10. februar og har ikke noe imot en reprise av den smått historiske bortekampen i høst. Da var skuddarmen til Kristiansen eksplosiv.

– Det er ikke hver dag man skårer 13 mål i en kamp. Jeg gjør gjerne det igjen, smiler Kristiansen.

Vi tok en prat med henne før en annen stor kamp av Glassverket, hjemmekampen mot Tertnes på onsdag, som de lilla vant etter en intens batalje med serielederen.

– Det var utrolig bra, spesielt en fantastisk andre omgang av jentene. De fortjente denne seieren. Jeg skulle gjerne vært utpå der jeg også og få opplevd gleden av å slå seriemesterne. Jeg ser fram til å være med å bidra igjen snart, sier hun.

Kristiansen kunne vise fram operasjonsarrene på oversiden og undersiden av håndleddet, som for alltid vil minne henne om bruddet høyrehånden som har plaget henne i over ett år. Hun har fortatt en stor skrue i armen, men gipsen forsvant på tirsdag.

– Det var deilig å ta den av. Armen var veldig stiv rett etter at jeg tok av gipsen, men allerede nå kan jeg bevege håndleddet ganske mye. Det går fort framover, sier Kristiansen.

Åtte uker med gips og om lag tre måneder uten kamper setter sine spor. Kristiansen gir seg selv litt tid til å komme tilbake på vanlig, høyt nivå.

– Selv om jeg skulle bli klar til Vipers-kampen, så regner jeg med at jeg trenger noen kamper for å spille meg i form. Det ville ikke være unormalt i hvert fall, sier hun.

Av Peter Tubaas