• Gratis inngang for alle under 16 mot Tertnes på onsdag. Her er det Marie Hatten fra Junior Elite som gjør en dugnadsinnsats tidligere i høst.

Vil fylle hallen mot Tertnes

18.01.16 // Er du under 16 år kommer du gratis inn og kan være med på å gjøre storkampen mot Tertnes til en folkefest.

Skrevet av petertu

Glassverket kom hjem fra europacup i Danmark søndag ettermiddag, men rekker knapt å trekke pusten før det braker løs i Grundigligaen igjen.

– Det var utrolig moro å spille i Viborg i helgen. Selv om det ikke var mer enn 1000 på tribunen så var det ordentlig trykk, og det vil vi gjerne gjenskape på onsdag, sier spiller og markedssjef Pia Narvesen.

Da kommer Tertnes på besøk, og forhåpentligvis massevis av håndballglade fans. Glassverket åpner dørene på vidt gap og slipper alle under 16 år inn gratis. Kampen begynner klokken 19.00.

– Vi har innsett at vi ikke har vært flinke nok til å lokke tilskuere til hallen i det siste, så nå prøver vi noe vi aldri har gjort før. Vi håper å fylle hallen med entusiastisk ungdom fra Drammen og omegn. Da pleier det å bli liv på tribunen, sier Narvesen.

Alle andre kan kjøpe billetter her!

Og ute på banen er det i hvert fall ingen som kommer til å bremse. For Glassverket har noe å hevne fra i høst og med to poeng mot Tertnes er det fortsatt helt åpent i kampen om medaljene.

– Vi går på banen for å revansjere tapet i Bergen, og jeg håper publikum har lyst til å få med seg det. Vi møter et av topplagene, og det er en viktig kamp for at vi fortsatt skal kjempe i toppen. Vi har spilt mye bra håndball i det siste, så hvis vi spiller opp mot det vi har gjort mot Viborg og Byåsen på det beste, så blir det underholdende, smiler Narvesen.

Av Peter Tubaas