• Kari Brattset tråkket over rett før slutt mot Viborg lørdag.

Uvisst for Brattset

17.01.16 // Det var bare ett minutt igjen mot Viborg da Kari Brattset gikk ned for telling og haltet av banen. Nå er Tertnes-kampen i fare.

Skrevet av petertu

Viborg (glassverketelite.no): Etter tapet mot Viborg hinket Kari Brattset ut av hallen med en ispose på en vond høyre ankel.

– Jeg hoppet opp og landet på en fot og tråkket over. Det var skikkelig surt. Jeg vet ikke hva om gjør mest vondt nå, å tape eller få en sånn skade, men det er jo like kjipt begge deler, sier hun.

Det stod bare ett minutt igjen på klokka, og Glassverket var bare ett mål bak Viborg (to sammenlagt). Det var helt umulig for strekspilleren å fortsette kampen.

– I en så kritisk fase kan jeg ikke være på banen uten å kunne stå på beinet. Jeg måtte i hvert fall kunne stå på beinet for å spille forsvar, sier hun.

Kari Brattset har ikke hatt mye problemer med anklene, men hadde tråkket over på begge føttene samtidig da hun var i Sarpsborg.

– Det er lenge siden nå. Jeg håper det ikke er for alvorlig og at det går fort over, sier hun.

24-åringen ble raskt tatt hånd om av Glassverkets osteopat Sissel Gulaker Sandstrøm fra Drammen Sportsklinikk. Om tre dager venter en ekstremt viktig kamp mot Tertnes.

– Det er for tidlig å si hvordan dette går. Vi må se an hvordan det utvikler seg. Vi vet kanskje mer i løpet av dagen eller mandag, sier Gulaker Sandstrøm på søndag.

Av Peter Tubaas