• Anne Brekke, Pernille Hyggen, Marte Moen og Marte Langeli avbildet etter en 2. divisjonskamp tidligere i år.

Kopierte elitelaget

14.01.16 // Da 2. divisjonslaget til Glassverket møtte serieleder Fram gjorde de som elitelaget i Trondheim i går.

Skrevet av petertu

Glassverket 2 leverte en strålende første omgang mot sterke Fram, som leder 2. divisjon avdeling 2. Til pause stod det 17-15 til gjestene.

– Vi spiller en fantastisk bra førsteomgang, hvor vi er framme på skyttere, løper etter, griper gode muligheter og skårer mange fine mål, sier trener Espen Rødevand til glassverketelite.no.

Men som elitelaget opplevde i Trondheim i fjor ble andre omgang en helt annen historie.

– Vi hadde ikke krefter til å holde det nivået i to omganger. Da blir det fort stygt mot et så bra lag. Vi gjorde mange tekniske feil og fikk ikke avsluttet skikkelig. Da ble det mye kontringer i mot og vrient for Marte Langeli som ellers gjorde det bra i mål, sier treneren.

Selv om det kanskje ikke var en kamp Glassverket 2 kunne forvente å vinne, var det skuffende å gå på en såpass stor kollaps. Rekrutteringslaget til Larvik vant andre omgang hele 21-6.

– Vi regnet nok ikke med å vinne på forhånd, men vi har alltid et mål om å spille god håndball, sånn som vi gjorde i første omgang. Og til pause hadde vi troen på poeng, sier treneren.

Glassverket 2 får muligheten til å vise at de kan bedre allerede fredag kveld, da Hei er motstander hjemme i Glassverkethallen.

Kampfakta: Fram – Glassverket 2 36-23 (15-17/21-6)
Glassverket 2: Marte Langeli, Ane Hovland 4, Matilde Johansen 4, Sofie Lillelien, Pernille Hyggen 3, Line Ellertsen 3, Anna Brekke 3, Stine Opseth 1, Marte Moen 1, Linn Andresen 4, Nora Egge.

Av Peter Tubaas