• Fra høyre: Andrea Charlotte Borge, Emilie Christensen, Ane Landås Hovland, Silje Meese Johannessen, Sofie Lillelien og Line Ellertsen var noen av Glassverket-spillerne som var innom Nadderud Arena onsdag.

Ladet opp i cupfinalearenaen

03.12.15 // Torsdag startet oppkjøringen til cupfinalen og del to av sesongen, og noen av spillerne varmet opp med en tur til Nadderud allerede i går.

Skrevet av petertu

Bekkestua (glassverketelite.no): Det er noen som ikke helt klarer å holde seg unna håndball, selv om det er ferie. For eksempel de seks-syv elite- og juniorspillerne fra Glassverket som tok turen til Nadderud Arena for å se Stabæk – Storhamar på onsdag.

– Det er litt rart å tenke på at neste gang vi er her, så spiller vi cupfinale mot Larvik. Vi får håpe det blir litt mer trøkk enn det er her akkurat nå. Men det er en fin hall, og det blir en stor opplevelse selv om det ikke er i Spektrum, smiler Emilie Christensen.

22-åringen har vært hjemme i Bergen i håndballferien og har holdt formen vedlike hos gamleklubben.

– Ja, jeg har tjuvtrent litt med Fana. Det var veldig hyggelig. Men det blir fint å komme i gang med treningene med Glassverket igjen. Med en cupfinale som lokker i det fjerne, så bør det ikke være noe problem å motivere seg, sier Christensen.

Line Ellertsen var også på plass, pent sydd med fire sting i panna etter den blodige kampen mot Sverige på lørdag. Hun gleder seg til sin aller første cupfinale.

– Det blir sykt. Det er såpass lite og intimt her at det kommer til å bli stappfullt. Det blir veldig kult. Og jeg håper det blir mer lilla enn rødt, på tribunen sier 17-åringen.

Rogalendingen var opptatt med LK98 til og med søndag og har ikke hatt mer enn et par-tre dager helt håndballfri.

– Jeg kjedet meg så mye at jeg måtte dra på juniortrening i går. Man trenger ikke ferie fra håndball, i hvert fall ikke akkurat nå, smiler Ellertsen.

I Nadderud Arena var hun og landslagskollega Ane Landås Hovland for å se LK98-venninner i aksjon på begge lag. Nærmere bestemt Mari Finstad Bergum på Storhamar og Henny Reistad og Josefine Intelhus , pluss skadde Rachel Alværn på Stabæk,

– Vi var her for å se på dem, og naturligvis Julia og Renate. Det ble kanskje som ventet, litt for tøft for Stabæk, Storhamar er et hakk foran de fleste, sier Ellertsen.

Line Bjørnsen var også en tur for å se på gamle lagvenninner og gjeste sin gamle hjemmehall.

– Det har vært deilig med fri, men det blir godt å se jentene igjen. Jeg regner med at det blir en tøff start, med mye løping. Men det gjør i hvert fall at vi kommer raskt i form igjen, sier Bjørnsen.

Av Peter Tubaas