• Line Ellertsen rett etter smellen i hodet, FØR det var begynt å blø ordentlig.

Ellertsen blødde for drakta

28.11.15 // Etter poengtapet på fredag ble det bokstavelig talt blodig alvor da Norge skulle slå hardt tilbake mot erkerivalen Sverige i Fjellhallen på Gjøvik.

Skrevet av petertu

Gjøvik (glassverketelite.no): LK98 tok en sterk seier mot Sverige med 26-21 i Fjellhallen tidlig lørdag ettermiddag.

– Det var skikkelig digg, spesielt siden de slo favorittene Danmark i går. Det var nok litt høyt oppe, så vi måtte sette dem på plass, sier Line Ellertsen til glassverketelite.no.

Etter kampen stod hun der med en stor bandasje rundt hodet. For andre omgang var bare et kvarter gammelt da Ellertsen fikk en skikkelig smell i hodet etter en duell med Frida Rosell.

– Jeg taklet henne, og så traff hun øyenbrynet mitt med et eller annet, slik at det ble et dypt sår, forteller Ellertsen, som ikke hadde planer om å gå av banen selv om hun blødde.

– Jeg merket at blodet rant, og det gjorde vondt, men ikke vondt nok til å ikke spille videre. Jeg var så gira på å skåre mål og slå Sverige. Jeg tenkte bare å drite i det, men til slutt måtte vi gjøre noe med det, sier hun.

På sidelinjen ble Glassverket-spilleren lappet sammen av Silje Randen Prestkvern, før hun var på banen igjen bare ti minutter etter. Med en solid bandasje rundt hodet rakk hun også å skåre et par mål til av sine totalt fem mål mot Sverige.

– Jeg ville bare ut på banen igjen. Jeg merket smellen i hodet, men det gikk helt fint å spille. Jeg har aldri opplevd å begynn å blø fra hodet i en kamp før. Det er ikke noe problem nå, men kanskje jeg må sy, sier hun.

Norge lå bak Sverige i starten, men til pause rakk Norge akkurat å ta ledelsen for første gang med 12-11. Seieren mot nabolandet var en skikkelig revansje etter uavgjort mot det antatt svakeste laget, Portugal, i den første kampen på torsdag.

– I dag var vi gode. Det er stor forskjell på når vi er gode og når vi er dårlige. Det var helt ræva i går. Vi var skikkelig revansjesugne i dag, og det var ikke aktuelt å tape mot Sverige. Nå skal vi også slå Danmark i morgen, sier Line Ellertsen.

LK98- og Glassverket-trener Kenneth Gabrielsen var langt mer fornøyd i dag, enn etter 25-25 mot Portugal på torsdag.

– Vi var skikkelig skuffet i går, så i dag ville jeg at spillerne skulle blø for drakta. Line Ellertsen tok meg på ordet i dag, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas