• Nadderud Arena gir en fin ramme for cupfinalene, og det blir garantert smekkfullt.

Cupfinalen: – Regner med billettene rives bort

25.11.15 // Onsdag ble Glassverkets cupfinalebilletter lagt ut for salg. Klubbens arrangementssjef mener du bør være kjapt ute for å få sitte sammen den lilla fansen.

Skrevet av petertu

Om julaften kommer sent, eller nyttårsaften tidlig, cupfinalen den 30. desember blir uansett en høytidsdag for alle som er glade i Glassverket. Nå kan du bestille cupfinalebilletter på feltene Glassverket er tildelt i Nadderud Arena.

– Vi har fått 500 billetter øremerket til våre egne supportere. Totalt vil det selges rundt 2000 billetter. Jeg regner med at billettene rives bort, så det gjelder å handle raskt, sier arrangementssjef Erik Øie.

Du bestiller billetter ved å klikke her. I høyremenyen kan du velge kategorien SUPPORTERBILLETT – GLASSVERKET IF. For å få lov til å kjøpe må du oppgi følgende promokode: finale2015glassverket

Glassverket møter Larvik i årets siste håndballkamp. Det er fjerde gangen Glassverket spiller en cupfinale. De lilla tapte i 1972, men vant finalen i 1974 og 1981.

– Det begynner å bli lenge siden sist, så det er mange som gleder seg på Åskollen og Drammen for øvrig nå. I tillegg til å være en historisk kamp for klubben, er det også en milepæl for norsk håndball i den forstand at den spilles på Nadderud Arena for første gang, sier Øie

De som kjøper billetter via TicketCo på linken overfor vil også få tilbud om å kjøpe Glassverket-skjerf eller en fin cupfinalegenser, som er grå med lilla trykk. Denne muligheten får man i løpet av billettkjøpet.

Av Peter Tubaas

Illustrasjon: Hettegenseren vil se omtrent sånn ut.

Illustrasjon: Hettegenseren vil se omtrent sånn ut.