• Line Bjørnsen jubler mot Györ i en kamp hvor stemningen stod i taket i Drammenshallen!

Vil ha europacupstemning på semifinalen

06.11.15 // Oppfordringen fra Pia Narvesen er helt soleklar bare noen få dager før Glassverket skal kjempe om sin første finale i cupen på 34 år.

Skrevet av petertu

Molde er motstander i semifinalen som spilles i Drammenshallen tirsdag 10. november kl 18.00. Cupen er noe spesielt i Norge, enten man snakker om håndball eller fotball. Markedssjefen håper oppmøtet gjenspeiler det.

– Hvis jeg skal ønske meg noe, vil jeg gjerne ha full hall og europacupstemning mot Molde. Publikum var fantastiske. Jeg får fortsatt frysninger når jeg tenker på Györ-kampen i september. Det var helt magisk i Drammenshallen akkurat da, sier Pia Narvesen.

Og hun vet hva hun snakker om, etter å ha vært med på mange store kamper i sine tre år i Larvik. Mot Györ i Champions League-kvalifiseringen var det cirka 1000 tilskuere i Drammenshallen. Nå vil Narvesen ha mange, mange flere. Til nå i år har oppmøtet vært en god del lavere enn i de to foregående sesongene.

– Vi vet ikke helt hvorfor. Vi gjør mye hele tiden og er en av de mest profilerte klubbene i landet på nett, uansett idrett og kjønn. Vi leter hele tiden etter nøkkelen som skal gi oss fulle tribuner. Men vi tror gode sportslige resultater og kontinuerlig markedsarbeid på mange arenaer vil gi oss enda større oppslutning over tid, sier hun.

Billetter kan du kjøpe ved å klikke her.

De sportslige resultatene har i hvert fall vært til å leve med. Klubben ha vunnet sju av åtte seriekamper og er videre i europacupen. Mot Molde på tirsdag blir ikke gulroten særlig mye større. En cupfinale ligger i potten. Det er 34 år siden sist Glassverket spilte NM-finale.

– Det bør ikke mangle på motivasjon for å komme til Drammenshallen på tirsdag. Glassverket er hele Drammens stolthet, og nå har alle håndballinteresserte muligheten til å heie laget fram til en cupfinale. Å komme dit er en fjær i hatten for hele klubben og hele byen, sier arrangementssjef Erik Øie.

Og europacupstemningen kan bare vedvare ut neste uke, for førstkommende lørdag er det forhåpentligvis mer lilla moro i vente når ZORK Jagodina kommer for å spille 3. runde i cupvinnercupen.

ENGLISH: Want to re-live the european cup atmosphere in the Norwegian Cup
When Glassverket played against Györ two months ago the atmosphere in Drammenshallen was electric. Market manager and player Pia Narvesen want a recap.
– That night was magic. If i can wish for anything before Tuesdays match in Drammen, I want the same atmosphere and enthusiasm. The audience were fantastic, she says.
The match against Molde is the semifinalen of tne Norwegian Cup, the match starts at 6 pm.