• Jeanett Kristiansen kler også keeperdrakta.

– Håper det ikke blir like dramatisk nå

26.10.15 // Det er ikke så ofte du får se Jeanett Kristiansen juble med keeperdrakt på, men i cupen kan alt skje, og nå er det bare to dager igjen til kvartfinalen!

Skrevet av petertu

Storhamar-trener Arne Senstad har nok veldig lyst til å sende Glassverket ut av cupen – slik han gjorde med Oppsal i fjor. Glassverket lå langt bak, men Jeanett Kristiansen utliknet i siste sekund av ordinær tid da hun var på banen som sjuende utespiller – med keeperdrakt.

– Den kampen glemmer jeg aldri. Det var utrolig kult at vi klarte å utlikne, men det gikk jo ikke så bra til slutt, minnes hun.

Lagene trengte fire ekstraomganger på å avgjøre åttendedelsfinalen. Glassverket holdt følge i de første to ekstraomgangene, men i den tredje var det kort prosess fra Oppsal.

– Jeg håper det ikke blir like dramatisk nå. Men i så fall håper jeg det er vi som trekker det lengste strået, sier Kristiansen.

NM2015, kvartfinale: Glassverket – Storhamar, Drammenshallen, onsdag 28. oktober 2015, kl 19.00.

Glassverket hadde vunnet seriekampen mot Oppsal bare fire dager tidligere, noe som var viktigere med tanke på sølvjakten.

– Serien var nok viktigst for oss i fjor. Men i år er vi utrolig sultne på finale, og jeg håper vi avgjør kampen mot Storhamar i løpet av 2×30 minutter. Jeg orker ikke et sånt drama en gang til, smiler trener Kenneth Gabrielsen.

Dersom du kommer på kampen på onsdag støtter du både Rosa Sløyfe og Glassverket.

Storhamar måtte ta steget ned i 1. divisjon på grunn av dårlig økonomi, men ingen i Glassverket tenker på at de møter et lag fra divisjonen under.

– Det blir en veldig vanskelig kamp, hvor vi må være helt på topp for å vinne. Vi kan ikke spille som vi gjorde mot Sola, vi må være klare fra start, ellers så taper vi, sier Kristiansen.

Jeanett Kristiansen tror hamarsingene som har fått en god start på 1. divisjonssesongen med tabelltet etter fem serierunder (fire seirer og en uavgjort).

– Jeg tipper Storhamar er veldig gira på å vise at de egentlig er på nivå med oss som er i Grundigligaen, sier Grundigligaens toppskårer.

PS! Mer forhåndsstoff i morgen!

Av Peter Tubaas