• Tommelen opp for en god treningskamp i kveld fra Kari Brattset, som fikk brynt seg skikkelig på strek mot sterke unggutter i dag.

Målte krefter mot unggutta

22.10.15 // Glassverket slo 16-åringene til HK-72 i en fartsfylt treningskamp i Sandehallen torsdag kveld.

Skrevet av petertu

I oktober har det vært langt færre kamper enn i den heseblesende innledningen på sesongen, men Glassverket har holdt kampformen vedlike mot tøffe gutter i «nabolaget».

– I kveld fikk vi sparret oss godt mot et av Norges ti beste gutter 99-lag, bestående av store og sterke gutter. Vi fikk øvd en del på utgruppert forslag, som var viktig for oss akkurat nå, sier Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Kampen gikk i Sandehallen i hjembygda til Gabrielsen og endte 36-32 i Glassverkets favør. I målprotokollen leverte spesielt Jeanett Kristiansen, Kari Brattset og Hege Bakken Wahlquist.

– Det er vanskelig å fremheve enkeltspillere. Jeg synes det var så mange som var gode i dag. Det var spesielt mye bra spill i etablert angrep. Dette er store gutter, så vi fikk brukt litt muskler og måtte jobbe hardt for målene. Vi fikk veldig bra utbytte av kampen, og setter pris på at HK-72 har lyst til å spille mot oss, sier Gabrielsen.

Glassverket vant også en treningskamp mot samme laget i forrige uke. Det er bare seks dager til Storhamar står på den andre banehalvdelen i den som blir en knalltøff kamp om semifinalen i NM.

– Jeg regner med at vi møter et svært offensivt Storhamar, så vi er nødt til å være godt forberedt. Men vi har i hvert fall trent godt, og det ser veldig bra ut, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas

English: Victory in the preparations for cupgame
Thursday evening Glassverket won a friendly match against 16 year old local boys in the club HK-72, one of the best teams in the country on this level.
– These are strong boys and gave us a good fight. I am happy with how well we performed and many players played really well today, coach Kenneth Gabrielsen says.
Glassverket won the game 36-32. Next week Storhamar is Glassverket’s opponent in the quarter finals of the Norwegian championships.