• Markedssjef Pia Narvesen i Glassverket og Jan Korneliussen i JRK Turbusser er fornøyd med den nye avtalen.

Ny avtale med JRK Turbusser

31.08.15 // Glassverket har inngått en ny samarbeidsavtale med JRK Turbusser, som betyr buss til bortekamper også i 1516-sesongen.

Skrevet av petertu

JRK Turbusser kjørte også Glassverket i sølvsesongen. Nå forlenger partene avtalen slik at den også gjelder for sesongen vi har foran oss.

– Det er en avtale vi er veldig fornøyde med. Glassverket får transporttjenester til en pris som gjør JRK Turbusser til en av våre sølvsponsorer. Vi selvsagt glade for at vi får dem med på laget nok et år, sier markedssjef Pia Narvesen i Glassverket.

Avtalen ble signert tidlig i forrige uke og allerede til kampen mot Ramnes i Re i Vestfold sist onsdag tok JRK Turbusser Glassverket-spillerne trygt fram til kamp. Og onsdag denne uken blir det naturligvis buss til bortekampen mot Flint i Tønsberg.

– Å ta buss samlet til kamp gjør oss mer profesjonelle. Det er hyggeligere, tryggere og gjør at vi kommer uthvilt fram til kamp. På veien kan vi slappe av og spise det vi vi. Kommer vi for sent, så gjør alle det. Dette er teambuilding i hverdagen, sier Narvesen.

Av Peter Tubaas

SHORT IN ENGLISH: New deal with bus company
JRK Turbusser will transport the Glassverket players safely to their away matches in the coming season. The new agreement was signed last week and is an extension of last year’s contract.
– We are really happy with the deal that provides us with transport services at affordable prices, and makes JRK Turbusser to one of our silver sponsors, marketing manager and player Pia Narvesen explains.
– Travelling together by bus rather than private cars will take us to the matches in a safe and relaxing way and it is like teambuilding, she adds.