• Monica Iversen må finne seg i å se noen kamper til fra tribunen.

Seriestarten ryker for Iversen

28.08.15 // Kneet til lagkaptein Monica Iversen har nektet å bli bra, og nå har hun gitt opp håpet om å være klar til neste helg.

Skrevet av petertu

For om bare åtte dager spilles første seriekamp for sesongen, mot Byåsen. Det skjer ganske sikkert uten Monica Iversen tilgjengelig.

– Det er veldig surt. Det har vært målet hele veien, at jeg skulle rekke seriestarten. Men jeg skjønner at det ikke går, og får ikke gjort noe med det akkurat nå, sier Iversen til glassverketelite.no.

Hun opererte menisken i april, men høyrekneet har kranglet siden. Hun startet håndballtreningen etter ferien én uke før de andre for å ta igjen noe av det tapte. Det gikk greit tre økter, men så sa kneet nei. Siden den tid har hun stort sett syklet. Men det er håp, for onsdag løp hun sin første tur på tre uker.

– Jeg løp femten minutter og håper å øke det gradvis opp til 45 minutter. Det gikk greit. Jeg har fått lov til å løpe og trene styrke fram til neste helg, så skal vi gjøre opp status. Det er hevelser som har vært problemet, og på grunn av dem har jeg ikke fått lov til å trene mye, sier Iversen.

Onsdag satt Iversen på tribunen da Glassverket slo Ramnes stort i høstens aller første tellende kamp. Men høydepunktene står i kø framover, og Iversen vil gjerne være med på moroa.

– Jeg har et lite håp om å rekke Champions League-kvalifiseringen, men frykter at hele september kan ryke. Det er egentlig umulig å vite. Men jeg får bare bidra med alt det andre jeg kan bidra med fra sidelinjen. Jentene har vært veldig gode nå, så det er gøy å sitte og se på hva de presterer også, sier Iversen.

Av Peter Tubaas

ENGLISH: Season starts too early for Iversen
Monica Iversen is still not recovered from her right knee injury. But there is hope for the pivot, because this week she commenced running again.
– I startet out with 15 minutes and hope to extend to 45 minutes next week and at the same time do fitness training. There is a small chance that I will be ready to the Champions League qualifying round, but worst case I will miss out on all the matches in September, she says.