• Trener Kenneth Gabrielsen instruerer under tirsdagstreningen.

Lave skuldre mot Larvik

13.01.15 // Glassverket går alltid på banen for å vinne, men ingen forventer mirakler i toppkampen mot Larvik på onsdag.

Skrevet av NTH

Glassverket får formidabel motstand i den direktesendte toppkampen på TV2 Sportskanalen onsdag kveld.

– Vi går alltid på banen for å vinne, men historien viser at det ikke er så mange bortelag som greier det i Arena Larvik, sier trener Kenneth Gabrielsen før turen til Vestfold.

Det er nummer én mot nummer to på tabellen i Grundigligaen som skal duellere. Ingen av dem har tapt en seriekamp på minst 141 dager. Gabrielsen har slagplanen klar, men vet at Larvik har det samme.

– Vi vet at Larvik alltid forbereder seg godt. Det er derfor de er best. De er ikke bare best spiller for spiller, men også best på innstilling til kamp. Vi vet at de ikke tar lett på noen, og det betyr at det blir ekstremt vanskelig å ta poeng i morgen. Men ingenting er umulig, sier Gabrielsen.

GRUNDIGligaen: Larvik – Glassverket, Arena Larvik, onsdag 14. januar 2015, kl 18.30.

Larvik har vunnet alle seriekampene til nå denne sesongen, men måtte finne seg i at Tertnes yppet seg i andre omgang i forrige serierunde.

– De vet at det er de som har det største presset i Arena Larvik på onsdag, så de vil garantert være maksimalt skjerpet når de møter nummer to på tabellen. Larvik har full kontroll på oss, sier Gabrielsen.

De to siste gangene lagene har møttes har Larvik vunnet med 13 mål. Sist skåret Glassverket 20 ganger på vestfoldingene.

– Jeg er fornøyd med kampen om vi kommer under ti tekniske feil og om vi klarer å skåre flere mål. Vi er flinke til å komme til sjanser, men vi må bare forvalte mulighetene bedre, sier Glassverket-treneren.

Glassverket spilte en meget god første omgang i Arena Larvik for snart ett år siden (17-15) og Gabrielsen mener spillerne kan møte i løvens hule med lave skudre.

– Man skal ha spenning i kroppen når man skal spille kamp, men man trenger ikke ha et overdrevent høyt stressnivå. Sist var det første serierunde, og vi måtte ommbøblere laget. Nå vet vi hva vi er gode for og har ro i rekkene, sier Kenneth Gabrielsen.

Fem siste seriekamper:

Larvik: S-S-S-S-S
Glassverket: S-U-S-S-S

Siste kamp først.

Siste møter:
2014 5/9 T 20-33 (GL, Drammenshallen)
2014 25/1 T 22-35 (PL, Arena Larvik)
2013 29/9 T 21-32 (PL, Drammenshallen)
2013 28/8 T 21-32 (TR, Tjøllinghallen)
2013 23/1 T 24-33 (PL, Drammenshallen)
2012 22/9 T 17-28 (PL, Arena Larvik)
S=Seier U=Uavgjort T=Tap. Glassverkets siffer først. PL=Postenligaen, GL=Grundigligaen, SS=Sluttspill, NM=Cupen, TR=Treningskamp.