• Veronica Kristiansen fikk utfordringen på Twitter i bussen på vei hjem fra Halden.

– De takler ikke håndballer med klister

09.01.15 // Mjøndalen er fulle av selvtillit etter opprykket og tror de skal slå Glassverket i håndballkamp. Veronica Kristiansen er ikke overbevist.

Skrevet av NTH

Det var på Twitter at det startet med en utfordring fra MIF-spiller Mads Hansen onsdag kveld. Han utfordrer Veronica Kristiansen og resten av Glassverket til duell, ledsaget av et bilde av laget i garderoben.

– Denne gjengen utfordrer dere til kamp i vinter og er sikre på seier, skrev Mads Hansen på Twitter.

– Det tror jeg ikke de skal være så sikre på. Jeg snakket litt med Pia Narvesen om det i går, og vi føler oss ikke så veldig truet. Jeg tror ikke fotballspillere takler håndballer med klister. Men vi hadde også slitt om vi skulle spilt fotball, ler Veronica Kristiansen.

Det eksploderte i twitter-meldinger, «retweets» og «favourites». Og Kristiansen og hennes Glassverket er ikke redd for en utfordring.

– Vi har ikke snakket noe særlig om det ennå, men hvis det lar seg gjennomføre, og vi har plass i programmet, så hadde det jo vært gøy. Det er kanskje vanskelig å få til nå i sesongen. Men det kan bli morsomt både å spille og å se på, sier landslagsspilleren.

En annen som var tøff på Twitter denne uken var MIFs midtbanespiller Erik Midtgarden, blant annet kjent som han som fikk Martin Ødegaard inn i Fotball Manager (via Twitter). Han har vært innom G18-landslaget i håndball, som målvakt, og utfordrer Veronica Kristiansen til en kamp i kampen.

– Han sier han ikke skal slippe inn mer enn sju mål mot meg, men det skal vi nok bli to om. Det gir meg bare litt ekstra motivasjon i kampen. Jeg har ikke tenkt å la han slippe med sju, smiler Kristiansen.

Før hun oppdaget håndball spilte Veronica Kristiansen selv fotball på et gutte/jentelag i Mjøndalen, men ikke sammen med noen av dagens spillere.

– Jeg kjenner ikke så mange på laget. Men jeg heiet på de når de rykket opp og følger naturligvis med når de gjør comeback i Tippeligaen. Jeg regner med de heier på oss også, sier hun.

Husk å følge oss på twitter for å få med deg all moroa der!

Av Peter Tubaas