• Sissi Karlsson (th) har tilbrakt hele høstsesongen på sidelinjen, men nå er hun på vei tilbake igjen.

Karlsson kampklar

01.01.15 // Denne uken gjør Sissi Karlsson trolig comeback for Glassverket, først i internkamp 1. nyttårsdag og deretter i 2. divisjonskamp på søndag.

Skrevet av NTH

Sissi Karlsson skadet kneet rett før en Halden-kamp og gjør trolig comeback rett før en Halden-kamp. Det har gått mer enn fire måneder mellom de to.

– Det føles veldig godt å være tilbake i målet igjen. Ventetiden har vært lang, og det har tatt lenger enn jeg opprinnelig trodde. Men det er snakk om noen få uker, så det betyr ikke så mye, sier Sissi Karlsson til glassverketelite.no.

Skaden pådro Karlsson seg på oppvarmingen til den siste treningskampen før seriestart. Hun har gradvis faset inn mer håndballtrening den siste måneden, og siden laget startet opp igjen på mandag har hun vært med på det meste.

– Jeg håper å være med på full trening på lørdag. Frem til nå har jeg unngått de øvelsene som jeg vet innebærer en viss risiko. Jeg kjenner det fortsatt i kneet hvis jeg gjør enkelte bevegelser. Men i de fleste situasjoner gjør det ikke vondt. Det er bare litt ubehagelig, sier hun.

Den svenske målvakten har fått tett oppfølging fra Glassverkets medisinske og fysiske støtteapparat i skadeperioden, og hun mener hun er i stand til å spille helt opp til 60 minutter håndball hvis hun må det. Den første ordentlige testen får hun trolig for Glassverket 2 borte mot Ramnes på søndag.

– Jeg vil gjerne være med til Halden, men spørsmålet er om jeg er god nok. Jeg har jo vært borte lenge. Det må bli opp til trenerne å avgjøre om jeg får være med i troppen eller ikke, sier Sissi Karlsson.

Av Peter Tubaas