• Rebecca Våraker og Glassverket 2 gjorde mye riktig mot Pors, men opprykkskandidaten ble for sterk i kveld (arkivbilde).

GIF2 tapte mot topplaget

05.12.14 // Glassverket 2 kjempet tappert, men det holdt ikke helt inn mot opprykkskandidaten Pors i fredagens kamp.

Skrevet av NTH

Det endte med 24-30-tap mot Pors i Glassverket-hallen fredag kveld, men hjemmelaget holdt lenge følge med favoritten.

– Pors var veldig gode, og vi hadde heller ikke marginene med oss, så de klarte å rykke fra i midten av andre omgang. Det var ganske jevnt fram til da, sier Espen Rødevand, som vikarierte for Pål Sørum i kveld.

Det stod 13-15 til pause, men etter hvilen viste gjestene hvorfor de har opprykksambisjoner.

– Det er naturligvis ikke ufortjent at de vinner, men jeg synes jentene våre må få godkjent i dag. Vi mangler bare å ta det lille ekstra steget fram i forsvar, så hadde vi stoppet flere forsøk. Vi er ikke aggressive nok, og da får Pors bedre tid på seg enn nødvendig, sier Rødevand.

Bare Tiril Günther Merg var med fra A-laget i kampen, men det ble til gjengjeld god matching for J18-spillerne som har en ekstra viktig helg om en uke.

– Ja, vi møtte et godt lag, og spillerne tar naturligvis med seg verdifull lærdom inn mot Lerøyserien neste helg, sier vikarcoachen.

Espen Rødevand har ledet lag i 2. divisjon herrer i kamp, men det var første gang på kvinnesiden.

– Det var morsomt, og jeg kjenner jo spillerne godt. Jeg stiller selvsagt opp igjen hvis de trenger meg, sier Rødevand, som i hvert fall garantert leder J16-laget i den andre Bringrunden neste helg.

Kampfakta: Glassverket 2 – Pors 24-30 (13-15)
2. divisjon 2014, avdeling 2. Glassverket idrettshall, fredag 5. desember 2014, kl 19.00

Neste kamp: Glassverket 2 – Falk Horten, Glassverket idrettshall, fredag 19. desember 2014, kl 1900.