• Monica Iversen må operere sitt skadde høyre kne så fort som mulig.

Iversen venter på operasjon

26.11.14 // Monica Iversen må fikse det vonde høyre kneet sitt, men håper å være kampklar igjen til rett over nyttår.

Skrevet av NTH

Kneet til Monica Iversen har forverret seg de siste ukene, og det var derfor noe overraskende da Glassverket-kapteinen kom banen mot Fredrikstad på søndag.

– Jeg ble friskmeldt til kampen, så da stilte jeg meg til rådighet. Ortopeden mente at det ikke ville ha noe å si om jeg spilte den siste kampen, eller ikke, sier Monica Iversen til glassverketelite.no.

Men menisken i høyre kne er ikke god og må snart gjøres noe med.

– Jeg sitter og venter på telefon fra Drammen sykehus. Jeg håper i beste fall jeg kan få komme inn allerede denne uka. Men jeg vet ingenting, sier hun.

Iversen har gjort inngrep i knærne tidligere, men denne gangen begynte problemene etter den siste sluttspillkampen i 1314-sesongen, mot Tertnes i april.

– Jeg tok MR-bilde allerede i juni og en sprøyte for å erstatte ødelagt brusk i juli. Det hjalp litt, og vi har klart å holde skaden i sjakk utover høsten. Men i det siste har det blitt verre, så jeg var til ny MR-undersøkelse for to uker siden som viste at skaden i menisken var blitt verre, forteller hun.

Den rutinerte Glassverket-streken håper å være klar igjen til å spille håndball på nyåret.

– Ja, det er målet. Jeg er topp motivert og skal gjøre alt for å komme tilbake. Det er god timing å få gjort dette i pausen. Men når jeg kommer tilbake kommer jo an på når jeg får gjort inngrepet. Så hver dag teller nå, sier hun.

Monica Iversen har aldri spilt så mye som i fjorårssesongen, men denne høsten har det blitt langt mindre spilletid.

– Det skyldes først og fremst at vi har fått Kari Brattset på laget, som har vært veldig i god i den posisjonen, men kanskje også at jeg har vært litt mindre tilgjengelig. Jeg er i hvert fall veldig klar for å gi alt og for å konkurrere om mer spilletid etter jul, smiler linjespilleren.

Av Peter Tubaas