• Thomas Bingen i Green-Utengen og Kenneth Gabrielsen fra Glassverket har i dag signert en toårig sponsoravtale.

Spiller på lag med forsikringsselskap

30.10.14 // Torsdag signerte Glassverket en avtale med forsikringsselskapet Green-Utengen fra Drammen.

Skrevet av NTH

Høstjakta ga ny uttelling denne uken. Nå har forsikringsselskapet Green-Utengen (If) valgt å gå inn som en av Glassverkets viktige samarbeidspartnere.

– Det er veldig hyggelig, og helt i tråd med vår filosofi om å dekke flest mulig forskjellige bransjer. Vi har ikke hatt et forsikringsselskap med på laget før, og det er hyggelig at de ser på oss som en attraktivt sponsorobjekt, sier Glassverkets trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen.

Han signerte avtalen på vegne av Glassverket etter et møte med Thomas Bingen i Green-Utengen torsdag ettermiddag. Avtalen har en varighet på toår og innebærer kun kontanter. Glassverket er også i konstruktive samtaler med flere potensielle sponsorer akkurat nå.

– Det er like spennende hver gang. Vi får ikke napp bestandig, men våre nåværende sponsorer er flinke til å komme på kampene og gir oss gode tilbakemeldinger. Det er et signal om at vi har et produkt som fenger, sier Gabrielsen.

Green-Utengen tilbyr et bredt utvalg av bedrifts- og privatforsikringer og har lange tradisjoner som representanter for If Skadeforsikring.

Av Peter Tubaas