• Comeback-kidsa: Charlotte Kristiansen (th) blir trolig å se på banen sammen med Tiril Günther Merg for Glassverket 2 på fredag.

Spent før comebacket

28.10.14 // Fredag gjør trolig Charlotte Kristiansen comeback som Glassverket-spiller – i 2. divisjonskampen mot Buskerud-rivalen Skrim.

Skrevet av NTH

Drammenshallen (glassverketelite.no): Det er ganske nøyaktig halvannet år siden hun spilte sin foreløpig siste elitekamp for Glassverket. Men fredag blir det høyst sannsynlig spill for Glassverket 2 hjemme mot Skrim.

– Klart jeg er litt spent på det. Det er noe ekstra når det er hjemmekamp og kjentfolk på tribunen. Men jeg gleder meg mest. Det blir fint å få litt ordentlig kamptrening igjen, smiler hun.

Den nybakte mammaen har ikke gått glipp av én eneste A-lagstrening siden hun var tilbake i hallen i september.

– Det har vært veldig gøy, og formen begynner å bli bedre. Jeg spilte 2×30 minutter i internkampen sist fredag, og det gikk greit. Kondisen er OK, selv om alt kan bli bedre. Jeg får gode tilbakemeldinger fra jentene, og det synes jeg er hyggelig, sier hun.

Spill på andrelaget er et skritt på veien mot et enda høyere mål. Charlotte Kristiansen er naturligvis sulten på et comeback på det aller øverste nivået.

– Det er det som er målet, og jeg jobber hardt for det, men vi får ta én ting om gangen, sier hun.

Egentlig gjorde 25-åringen et lite comeback for et par uker siden i 5. divisjon.

– Ja, jeg gjorde et lite innhopp da de trengte folk. Det er tøffe tak i den divisjonen, så jeg hadde blåmerker over alt etter den kampen, men det var bare moro, sier hun.

Glassverket 2 er ubeseiret etter fire kamper i serien, med tre seirer og en uavgjort. Den femte serierunden går mot Skrim 2 i Glassverket-hallen kl 19.00 på fredag. Da får vi trolig se Charlotte Kristiansen på banen sammen med en annen spiller som jobber tålmodig mot et comeback på A-laget, nemlig Tiril Günther Merg.

– Det er veldig morsomt at Charlotte trener for fullt og at hun skal spille på fredag. Hun er nok litt spent selv, men ut fra det hun viser på trening er hun mer enn klar for det, sier Günther Merg, som selv gjorde comeback etter sin langtidsskade i 2. divisjon for tre uker siden.

PS! Allerede i morgen spiller 2. divisjonslaget til Glassverket bortekamp mot Fram kl 19.30. Kamprapporter fra alle kampene i 2. divisjon får dere her på hjemmesiden.

Av Peter Tubaas