• Eva Gomez Grimsmo fra Spar Kristensen og Kenneth Gabrielsen fra Glassverket har blitt enige om en toårsavtale.

Spar blir bronsesponsor

30.09.14 // En av byens mest kjente dagligvarebutikker, Spar Kristensen, har sluttet seg til gruppen av viktige Glassverket-sponsorer.

Skrevet av NTH

Glassverket-trener Kenneth Gabrielsen kan mer enn å jakte poeng i GRUNDIGligaen. Han arbeider også iherdig med sponsormarkedet. Og interessen er stor for det Glassverket holder på med om dagen.

– Våre sponsorer har vært flinke til å støtte oss uansett, men det gjør ingenting at vi har gode resultater om dagen. Vi får faktisk mange gratulasjoner fra sponsorer etter kampene, og det er ekstra hyggelig. Deres bidrag er tross alt svært viktig for at vi i det hele tatt kan holde på med dette her, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen.

En av de siste sponsorene ut er Spar Kristensen, som har signert en Bronseavtale med Glassverket. Avtalen innebærer et sekssifret beløp over to sesonger.

– Spar Kristensen er en nesten legendarisk matvarebutikk i Kobberviksdalen, spesielt kjent for sin innbydende varmdisk, sier Gabrielsen. – Klart vi er glade for å ha dem med på laget. De har også støttet oss tidligere, men vi setter ekstra pris på at de har valgt å øke engasjementet i år, sier markedssjefen.

At sponsorene skal få noe igjen for bidragene er viktig for Glassverket. Senest mandag denne uken stilte flere av spillerne opp på et arrangement med EB.

– Vi har også en del samarbeidsplaner med Spar Kristensen som gjør at de vil få enda mer ut av sponsoratet. Vi prøver å stille opp for sponsorene så mye som mulig, slik at det blir en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas