• Skaff deg TV2 Sumo og få sett alle Glassverkets bortekamper og flere tøffe dueller som denne mellom Tonje Enkerud og Pia Narvesen på Hamar på onsdag.

Bestill Sumo og støtt Glassverket

12.09.14 // Håndball-Norge jublet da avtalen med TV2 om direktesendinger fra håndballen kom på plass siste liten, nå gjelder det å vise at vi faktisk vil ha det.

Skrevet av NTH

Avtalen mellom Norsk Topphåndball og TV2 innebærer at alle klubbene er forpliktet til å selge et visst antall abonnement på TV2 Sumo. Hvis ikke må kostnaden dekkes av klubbkassa.

– Vi er kjempefornøyde med avtalen som gjør at håndballfansen kan følge norsk håndball minutt for minutt på TV2 Sumo. Men det er en kostnad som skal dekkes inn, så salg av TV2 Sumo-abonnement er en viktig inntektskilde for klubben, sier Anja Lønseth, daglig leder i Glassverket IF.

Tilbudet til de håndballglade er et årsabonnement på 1199 kroner pr år. Det gir deg tilgang på alt innhold på TV2 Sumo, unntatt fotball. Glassverket selger også 5 stk TV2 Sumo Premium abonnement til kun 2999 kroner for et helt år. Det inkluderer altså fotball.

– Her er det først til mølla som gjelder. Det fine er at du kan støtte Glassverket og sikre deg ditt TV2 Sumo-abonnementet samtidig, sier Lønseth.

På TV2 Sumo kan du se kampene fra Grundigligaen for både herrer og kvinner direkte, i tillegg til å spille av gamle klassikere om du skulle ønske det.

– Jeg tipper dette er aller viktigst for de som ikke får sett Glassverkets bortekamper. Men jeg vet også at noen setter seg ned og ser hjemmekampene på nytt. Det hender jeg gjør det selv, smiler Lønseth.

Det er fortsatt mulig å kjøpe sesongkort til Glassverkets hjemmekamper. Klikk her for mer informasjon om hvordan du går fram.

Kontakt Glassverket på post@glassverketif.no for å bestille en av følgende pakker:
TV2 Sumo: Kr 1199,-
TV2 Sumo Premium: Kr 2999,-
TILBUD: TV2 Sumo og standard sesongkort: Kr 1999,- (ordinær pris 2199,-)

Av Peter Tubaas