• Teamadministrator Knut Johansen (midten) har fått avsetning på isposene sine de siste ukene. Her sitter Sissi Karlsson og Renate Saastad Sømme med hver sin under mandagens trening i Drammenshallen.

Karlsson frykter korsbåndsskade

01.09.14 // Tirsdag skal Glassverket-målvakt Sissi Karlsson på MR-undersøkelse med sitt vonde høyre kne.

Skrevet av NTH

Drammenshallen (glassverketelite.no): Sissi Karlsson satt på tribunen med ispose under avslutningen av treningen til Glassverket mandag kveld.

– Jeg iser så mye som mulig. På søndag var det ikke mulig å få tak i gjenbruks isposer, så da var det frosne erter fra fryseren som måtte gjøre jobben, smiler en litt oppgitt Sissi Karlsson.

Den svenske målvakten skadet det høyre kneet under oppvarmingen før kampen mot Halden på lørdag, bare seks dager før seriestart

– Det er litt bittert å få den skaden nå. Jeg begynte å finne tryggheten bak der og har blitt godt kjent med spillerne og spillet. Det er synd for Glassverket også, som kanskje var den klubben som var tidligst ute med å få på plass troppen før denne sesongen, sier hun.

Fysioterapeutene har testet funksjonaliteten i kneet hennes og frytker at den svenske målvakten skadet det bakre korsbåndet da hun snublet og landet rett på det høyre kneet.

– Jeg vil jo helst ikke tro at det er så alvorlig. Det kjennes ikke så vondt ut, og jeg har hørt at det skal være så vondt å ta korsbånd. Jeg håper det beste, sier Karlsson.

26-åringen har fått henvisning til time til MR-undersøkelse i Kongsberg, tirsdag ettermiddag.

– Jeg vet ikke når jeg får svar, men jeg er naturligvis spent. Jeg håper jeg får beskjed så fort som mulig, sier svensken.

Juniortalentet Marte Langeli har steppet inn som keepervikar på Glassverkets treninger, mens Sissi Karlsson måtte nøye seg med å trene styrke mandag kveld.

– Jeg trener alt jeg kan gjøre sittende, sier Karlsson.

Ankelskadde Renate Saastad Sømme stod av mandagstreningen etter 45 minutter. Også hun var raskt til å finne fram en ispose.

– Hadde det vært kamp i morgen, ville jeg ikke ha spilt. Jeg håper det er mulig å spille på fredag, men går ikke på banen for enhver pris, sier hun.

Av Peter Tubaas