• Bra med folk også da Glassverket og Halden gjorde opp seg i mellom under Drammen Håndballcup i Drammenshallen i går.

Fyller hallen for en god sak

31.08.14 // Trener Kenneth Gabrielsen drømmer om 3000 elleville fans på tribunen når Glassverket seriestarter mot Larvik. De lilla samarbeider med EB og Aktiv mot Kreft om Den Viktigste Kampen.

Skrevet av NTH

Tenk deg Drammenshallen stappfull av Glassverket-supportere og tenk deg at alle inntektene fra kampen går til kampen mot kreft. Førstkommende fredag må jo bli en bra kveld!

– Dette må ikke folk gå glipp av. Vi har fått til et fantastisk samarbeid med vår største sponsor EB og Aktiv mot kreft, som vil lage en ramme rundt den første seriekampen som vi aldri har hatt rundt noen av våre kamper tidligere, sier en entusiastisk trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen.

Overskuddet fra denne helt spesielle serieåpningen, som EB har tatt initiativ til, går til Aktiv mot krefts Pusterom på Drammen sykehus.

Alle kan nå reservere billetter til Den viktigste kampen ved å klikke her. Billettene koster kun kroner 100 per stykk og hentes og betales ved EB Kundeservice på PIR 7 i Drammen (kl 0800-15.30) eller i Glassverkethallen 1. – 4. september (kl 15.00-20.00).

– Glassverket har hatt en god oppkjøring, og vi er fulle av forventning til sesongen. Vi har jobbet lenge for å få Larvik i første hjemmekamp og gjøre noe ekstra ut av den, sier Gabrielsen.

For bedrifter er det mulig å kjøpe en bedriftspakke som inkluderer Næringslivsseminaret på Drammen Kino som starter kl 13.30. Der får du høre Odd-Bjørn Hjelmeset, Ronny Deila, Bente Skari, Sven Mollekleiv og flere dele sine erfaringer og gjøre sine refleksjoner rundt idrett, prestasjonskultur, motivasjon og andre temaer som angår oss alle.

Og i pausen gjelder det å følge med, for da blir det showkamp i Drammenshallen, hvor vi blant annet får se Celtic-trener Ronny Deila, eks-hopper Sigurd Pettersen, Mikkel Christiansen fra Broiler og artist Trine Hartz i aksjon med håndball.

– Det er synd vi er i garderoben da, for den skulle jeg gjerne ha sett. Men vi tar den opp på video, ler Gabrielsen.

Av Peter Tubaas