• Trine Bronsta & Co tok en ny seier i Vestfjorden Cup i dag.

Kontrollert seier mot Skrim

23.08.14 // Det gikk ikke helt på skinner mot Skrim, men Glassverket sikret seg sin andre seier i Vestfjorden Cup med god margin.

Skrevet av NTH

Sætre (glassverketelite.no): Etter storseieren mot Storhamar i går var Glassverket soleklar favoritt mot nyopprykkede Skrim og vant komfortabelt 24-18 mot de blåkledde.

– Det er alltid deilig å vinne kamper. Jeg synes vi startet veldig bra, deretter kladdet det litt i perioder. Men alt i alt var det en god kamp med tanke på at flere sentrale spillere er ute fra kampen i går. Det er fint at vi får brukt mange spillere, og seier er seier, smiler Trine Bronsta.

Hun satt på tribunen mot Storhamar i går, men markerte seg raskt med tre skåringer da hun kom inn midtveis i første omgang mot Skrim.

– Det var inspirerende å se på de andre i går. Men man vil jo helst spille, så det er ekstra gøy at det fungerer når jeg får sjansen. Det var gøy å få noen mål, sier hun.

Glassverket gikk kjapt opp i en 6-1-ledelse mot naboene Skrim, som spilte uten Marthe Kristin Olsen, men hadde med seg både Emilie Sjøgren og Hanne Paulsen på laget, alle eks-Glassverket. Etter en timeout våknet de blåkledde og tok seg til pause med 15-10. Glassverket økte forspranget til åtte etter pause, men slurv på slutten slapp Skrim noe nærmere.

– Jeg synes vi var bra før pause, men i andre omgang ble det mye slurv for min del, sier Jeanett Kristiansen, som likevel ble toppskårer med seks fulltreffere.

– Jeg er fornøyd med jentene og synes vi gjennomfører en bra kamp. Vi hadde noen spillere ute, men denne kampen viser at vi har god dekning på alle plasser. Vi kunne sikkert vært litt mer på hugget, men vi må regne med at det svinger litt. Det er bare små justeringer som skal til for at det blir veldig bra. Og jeg følte vi hadde kontroll hele veien, sier Kristiansen.

Neste kamp er mot Oppsal kl 17.45.

– Vi vet at de er tøffe, med mange gode unge spillere og en del etablerte forsterkninger. Men de skal uansett få svi, smiler Kristiansen.

Av Peter Tubaas

Kampfakta: Skrim – Glassverket 18-24 (10-15/8-9)
Treningskamp (Vestfjorden Cup). Sætrehallen, lørdag 23. august 2014 – kl 1245
Tilskuere: 200
Glassverket: Guro Rundbråten, Sissi Karlsson, Monica Iversen 1, Kristin Nørstebø 2, Pia Narvesen 2, Mina Gustavsen 4, Renate Saastad Sømme 3, Trine Bronsta 3, Jeanett Kristiansen 6, Julia Gellein Vangen, Emilie Christensen 3, Eline Rikartsen, Christine Foss Sjulstad.
Toppskårere: Jeanett Kristiansen, Glassverket 6. 
Ingvild Bakkerud, Skrim 6.
Tominuttere: Skrim 3, Glassverket 3. 

Gule kort: Glassverket 1, Storhamar 1.
Neste kamp: Oppsal – Glassverket, lørdag 23. august 2014 kl 1745