• Slik så det ut da Charlotte Aasbø prøvde å stoppe Oppsal i Vestfjorden Cup i fjor.

Tøff trening før turnering

20.08.14 // Det trenes hardt også etter treningsleiren i Polen, så hardt at treneren ikke forventer noe finspill i Vestfjorden Cup.

Skrevet av NTH

For Glassverket har Vestfjorden Cup i Sætrehallen blitt en tradisjon. De lilla er med for femte gang når det hele kastes i gang førstkommende fredag.

– Vi møter to klare medaljekandidater i puljespillet, så vi kommer til å få kjørt oss. Storhamar har vært gode lenge og Oppsal er en sterk medaljeutfordrer etter å ha forsterket laget sitt betydelig i løpet av sommeren, sier trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Glassverket trente knallhardt under treningsleiren i Polen, hvor laget samtidig vant alle sine fire kamper og ble turneringsvinner. Hardkjøret har fortsatt etter returen sist mandag og kommer til å fortsette en stund til.

– Vi slipper ikke opp noe spesielt før turneringen. Vi er nødt til å holde trykket oppe på trening. Jeg forventer ikke noe finspill, men jeg skal love at vi kommer til å gi noen av Norges beste lag ordentlig kamp, sier Gabrielsen.

Glassverket møter også nyopprykkede Skrim i den nyoppussede Sætrehallen. De blåkledde fra Kongsberg yppet seg skikkelig i Skjærgårdslekene med seier mot Tertnes og Nordstrand sist helg. Deretter ble det tap 14-28 mot Larvik i finalen.

– De har flyt og kan fort komme til å slå oss. Det blir i hvert fall en tøff kamp, som begge lag ønsker veldig å vinne, sier Gabrielsen.

Selv om Glassverket ikke sparer på kreftene før turneringen, akter de lilla å kjempe hardt om turneringsseieren.

– Vårt mål er alltid å vinne hver eneste kamp vi spiller. Men vi topper ikke laget i alle kamper. Vi må ta hensyn til belastningen det er med fire kamper på to dager. Vi tar ingen sjanser med skader og henter trolig inn et par juniorer også, for å ha litt mer å ta av, forteller treneren.

Kampoppsett:
22/8 20.45 Glassverket – Storhamar
23/8 12.45 Skrim – Glassverket
23/8 17.45 Oppsal – Glassverket
Klikk på linken ovenfor for komplett program for turneringen.

Av Peter Tubaas