• Markedssjef Kenneth Gabrielsen og konserndirektør Tore Morten Wetterhus i EB signerte en ny samarbeidsavtale denne uken.

Glassverket og EB har signert ny avtale

16.08.14 // EB forlenger og fornyer sin samarbeidsavtale med Glassverket for to nye sesonger.

Skrevet av NTH

Energiselskapet Buskerud (EB) er en av de viktigste støttespillerne for lokalidretten i fylket og med den nye avtalen vil selskapet være Glassverkets største sponsor også de neste to sesongene.

– Vi er svært takknemlige for den nye avtalen, og glade for at EB fortsatt ser et stort potensial i Glassverket. Det er sponsorene våre som gjør det mulig for oss å drive topphåndball og ikke minst stadig sikte høyere. Foruten det økonomiske, er det inspirerende å ha med oss samarbeidspartnere som er like ambisiøse som oss, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Tore Morten Wetterhus, konserndirektør for samfunnskontakt og omdømme, sier i selskapets egen pressemelding at han synes Glassverket står for mye av det samme som EB:

– Våre verdier er omtenksomhet, begeistring, og TÆL – det samme ser vi i Glassverket. EB har et sterkt lokalt engasjement, og har engasjert seg i idrettslagene i regionen i over 20 år. Det er naturlig for oss å fortsette samarbeidet med Glassverket på deres vei til målet om å bli et topplag i Norge, sier Wetterhus.

I avtalen ligger ikke bare penger, men også et spennende samarbeidsprosjekt med EB og Aktiv Mot Kreft rundt seriestarten. I tillegg skal Glassverket-spillere inspirere til økt fysisk aktivitet blant EBs ansatte.

– Sponsorer er opptatt av å få noe tilbake, og vi prøve å være kreative sammen med støttespillerne, slik at de kan utnytte samarbeidet med Glassverket på den måten som gir dem mest igjen for pengene, sier Kenneth Gabrielsen.

Merete Bronsta, ansvarlig for samfunnskontakt og omdømme i EB, understreker at de ønsker å få mer ut av sponsoratene med de lokale idrettslagene.

– Det er slutt på den tiden hvor vi bare gir penger i støtte. Vi ønsker samarbeidspartnere som er aktive og åpne, for å tenke annerledes enn tradisjonell sponsing. Derfor setter vi pris på at Glassverket vil gjøre noe mer. Det passer godt med vår rolle med å ta samfunnsansvar. Noen må gå foran, sier Bronsta.

Av Peter Tubaas

Denne EB-maskoten kan glede seg til flere kamper i Drammenshallen fremover – og Glassverket er tilsvarende glade for å ha EB med på laget.