• Smell: Monica Iversen sjekkes av Tiril Günther Merg og Trine Bronsta etter at hun skallet sammen med sistnevnte i dag.

Stjernesmell på trening

09.08.14 // Monica Iversen og Trine Bronsta skallet sammen helt i starten av dagens trening i Hala Gwardia.

Skrevet av NTH

Koszalin (glassverketelite.no): Det ble en dramatisk start på ettermiddagens håndballøkt, da Monica Iversen og Trine Bronsta gikk ned for telling.

– Trine fikk en dytt i siden og så skallet vi sammen. Det er sånn som skjer når det er høyt tempo og masse konkurranseinnstinkt på trening. Vi var bare uheldige, sier Monica Iversen.

Uhellet skjeddet da spillerne varmet opp med «sisten». De to utgjorde en duo sammen, og da Bronsta fikk en dytt, traff panna hennes Iversen i hodet på høyre side.

– Det er dessverre sånn som skjer i blant. Det går bra med meg, jeg føler meg ikke svimmel. I hvert fall ikke foreløpig. Jeg håper det går bra med Monica, sa Bronsta under treningen.

Begge måtte ta en pause. Mens Trine Bronsta sluttet seg til treningen igjen, valgte Monica Iversen å stå over resten av økta.

– Jeg fant ut det var best å ikke fortsette. Det var nok det lureste jeg kunne gjøre, selv om jeg gjerne skulle vært med, sier Iversen.

Monica Iversen reiser hjem samtidig som Pia Narvesen søndag, for å rekke jobb mandag morgen, og får ikke med seg de siste kampene.

– Det var veldig dårlig timing å få denne smellen. Jeg skulle gjerne hatt med meg internkampen i dag. Men jeg tror det går bra med hodet, det er det viktigste. Og det ser heldigvis ut til å ha gått bra med Trine, sier Iversen.

Bronsta fullførte treningen, som ble avsluttet med en knallhard internkamp i Hala Gwardia, den gamle hallen til AZS Koszalin.

– Det dunker litt i hodet nå, men jeg tror det går bra, sier hun etter økta.

Resten av dagen har spillerne fri, og i følge ryktene blir det både spa, shopping og strandliv på mange av dem. En av Polens mest populære badebyer, Mielno, ligger bare åtte kilometer unna hotellet til Glassverket.

Av Peter Tubaas