• Eline Rikartsen er fornøyd med forholdene i Polen og den første økta i dag.

Trøtt start, men våknet på trening

06.08.14 // Det er lov å være trøtt når man har reist mesteparten av natta, men den første treningen i Polen bar ikke mye preg av en ekstremt tidlig start på dagen.

Skrevet av NTH

Koszalin (glassverketelite.no): Klokka to om natta er nokså sent å legge seg, men det er enda tidligere å stå opp. Det var tidspunktet mange av Glassverket-spillerne hadde vekkerklokka på i dag.

– Det var litt tungt i starten i dag, men jeg synes det gikk greit når vi kom i gang. Det var en OK første økt, oppsummerer Jeanett Kristiansen treningen i Hala Widowiskowo i Koszalin onsdag kveld.

Den nybygde hallen har plass til over 3000 tilskuere og rundt 1800 er på hver av hjemmekampene til Energa AZS Koszalin, som trente rett etter Glassverket i dag.

– Det må være kjempekult å spille for så mange tilskuere i en så fin hall. Den minner litt om Arena Larvik. Men vi synes vi har det fint i Drammenshallen også. Det er alltid mye folk og god stemning der, smiler lillesøster Kristiansen.

Eline Rikartsen var også fornøyd med rammebetingelsene spillerne har fått i Koszalin.

– Det var veldig fin hall, så de er heldige de som får lov til å spille her. Det er veldig bra at vi får trene og spille kamper der den uken vi er i Polen, sier hun.

Spillerne var litt rustne i starten, men fant etter hvert en god rytme under den offensive, første treningen i Polen.

– Vi kom i gang etter hvert, men de fleste merket nok at de var ganske slitne i starten. Det er neppe noen som har sovet mange timer i natt. To-tre timer blir litt lite. Jeg er normalt veldig avhengig av å få en del søvn, så det blir godt å legge seg nå, ler Rikartsen.

Og torsdag venter en tøff treningsdag med tre økter i den nordpolske byen.

– Jeg regner med at de fleste sovner fort i kveld. Jeg tror alle ser fram til å våkne uthvilt i morgen, og vi gleder oss i hvert fall veldig til resten uken, sier Jeanett Kristiansen.

Av Peter Tubaas