• Det går bra med armen til Veronica Kristiansen etter at hun gikk i bakken fra sykkelsetet sist fredag.

Perfekt timet håndballpause

25.06.14 // Veronica Kristiansen skal bruke håndballferien til å pleie skader, slik at kroppen blir klar til landslagssamling og oppstart med Glassverket om en måned.

Skrevet av NTH

Veronica Kristiansen fikk treningsforbud i siste delen av samlingen i Sør-Korea, og i dag kom bekreftelsen fra landslagets fysioterapeut på at det var lurt.

– Jeg var på MR-undersøkelse på fredag, og de har funnet ut at beinhinnen i venstre fot har forandret seg litt. Det er et forvarsel om at det er et tretthetsbrudd på gang. De var veldig glade for at de hadde tatt meg ut av trening og kamp der nede, sier hun til glassverketelite.no.

Glassverket-profilen gikk glipp av en offisiell landskamp mot Sør-Korea og stod også over treningskampen mot Stabæk for en uke siden. Hun er glad verken landslag eller klubb tar noen sjanser.

– Hadde jeg fortsatt som normalt i Sør-Korea kunne det gått verre. Det var bra de tok affære der nede, for det er godt mulig jeg ikke hadde gjort det selv, sier hun.

23-åringen holder fortsatt litt igjen, men håper snart å trene mer eller mindre som normalt.

– Jeg får trene hvis det skjer uten smerter. Har jeg smerter under eller etter en håndballøkt, må jeg stå av og trappe litt ned en periode. Men nå er det jo håndballferie, så da kan jeg bruke den til å pleie kroppen, sier hun.

Kristiansen ble nettopp tatt ut i Thorir Hergeirssons tropp til en treningssamling i slutten av juli.

– Jeg skal være klar til Ungarn-turen og ikke minst til oppkjøringen med Glassverket i august, sier hun.

Fredag gikk Veronica Kristiansen rett i bakken bare en time ut i teambuildingen til Glassverket, med skrubbsår og en stein i armen som resultat.

– Såret har begynt å gro, så jeg har fjernet bandasjen og går bare med et lite plaster over der de sydde. Det går bra, og den føles fin nå. Jeg tror ikke armen kommer til å plage meg, sier hun.

Av Peter Tubaas