• Kenneth Gabrielsen (th) og daglig leder Ole-Herman Nordby i BDO Drammen har signert en toårsavtale.

BDO fortsetter som Glassverket-sponsor

19.04.14 // Tidligere i påskeuken signerte Glassverket nok en sponsoravtale. Kontrakten med BDO i Drammen gjelder for de neste to sesongene.

Skrevet av NTH

BDO blir også i de to neste sesongene å se foran på Glassverket-drakta. Det kjente rådgivnings- og revisjonsselskapet går inn med et sekssifret beløp for 1415- og 1516-sesongen.

– Jeg må rette en stor takk til BDO for at de blir med oss videre. Alle sponsorer er viktige, og Glassverket trenger hver og en av dem. BDO har vi dessuten en naturlig link til i og med at de holder til i nabolaget, sier trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

BDO kom inn som sponsor foran inneværende sesong. Også i sesongene som kommer blir logoen til selskapet å finne på fronten av Glassverkets kampdrakter.

Det finnes BDO-selskaper i 139 land og totalt har de rundt 56.000 ansatte. Av dem jobber 1250 i Norge. I følge hjemmesiden driver BDO med revisjon av private og offentlige virksomheter, i tillegg til å yte bistand i forbindelse med skatte- og avgiftsspørsmål, omorganisering, kjøp og salg av bedrifter, fusjon, fisjon, økonomiske vurderinger og andre granskningsoppgaver.

Av Peter Tubaas